Champions League

Barcelona, victorie categorica cu Manchester United pe Nou Camp

Sursă foto: https://twitter.com/FCBarcelona

FC Barcelona s-a calificat in semifinalele Ligii Campionilor dupa 3-0 in returul de pe teren propriu contra lui Manchester United. Un meci inceput insa cu o bara a oaspetilor!

Start exploziv de partida pe Nou Camp, cu o uriasa ocazie ratata de Manchester United in secunda 34 a meciului la patrunderea lui Marcus Rashford. Atacantul englez a ajuns in pozitie de finalizare si a intepat balonul care a ajuns in transversala. Portarul Ter Stegen era batut!

In primele zece minute jucatorii lui Manchester United au castigat majoritatea duelurilor unu la unu si au parut ca o sufoca pe Barcelona, dar a fost nevoie de o minge pierduta in propria jumatate de oaspeti pentru ca echipa spaniola sa deschida scorul.

Ashley Young a pierdut in lateral stanga, Lionel Messi a luat faza pe cont propriu scotand din joc doi adversari si decarul argentinian a deschis scorul cu un sut fabulos din 20 metri la coltul lung.

Barcelona a continuat sa preseze si in minutul 15 Phil Jones a respins decisiv cu capul o centrare a lui Jordi Alba pentru Luis Suarez. Fara interventia fundasului englez ar fi fost gol.

Un minut mai tarziu Barcelona isi majora avantajul prin acelasi Messi, jucator care l-a surprins pe David De Gea cu un sut din afara careului. Portarul nationalei Spaniei a scapat mingea pe sub el si practic le-a facut golul cadou celor de la Barcelona. O gafa impardonabila la acest nivel.

Ocazie monumentala pentru Barcelona in prelungirile primei reprize. Messi a recuperat la centrul terenului in fata lui Jones si a sprintat cu mingea la picior deschizandu-l in stanga pe Alba. Acesta a trimis in fata portii pentru aparitia lui Sergi Roberto a carui reluare spre poarta a fost blocata in extremis de catre De Gea.

In partea secunda Barcelona a stins complet lumina pentru Manchester United prin reusita spectaculoasa a lui Coutinho. Brazilianul a facut 3-0 in minutul 61 cu un sut spectaculos din afara careului prin care a amintit de executiile care l-au facut cunoscut la Liverpool.



Barcelona, victorie categorica cu Manchester United pe Nou Camp