Champions League

Barcelona si Benfica amana deznodamantul in Grupa F. Ambele echipe au ratat mari ocazii pe Nou Camp

Sursă foto: https://twitter.com/FCBarcelona

La primul meci de Champions League cu Xavi pe banca, FC Barcelona n-a scos decat un rezultat de egalitate (0-0) pe Nou Camp cu Benfica Lisabona.

Un rezultat care amana deznodamantul luptei pentru locul doi in Grupa F pana la ultima etapa.

O ultima etapa in care Benfica este favorizata de program, urmand a primi vizita codasei Dynamo Kiev, echipa lui Mircea Lucescu.

Barcelona va merge la Munchen pentru duelul cu Bayern, echipa deja calificata in optimi si care are punctaj maxim dupa cele cinci meciuri disputate pana acum.

Disputat pe o ploaie torentiala care a ingreunat misiunea ambelor echipe, meciul dintre Barcelona si Benfica a propus ocazii mari de ambele parti.

Barcelona a avut o bara prin Demir in prima repriza. Un sut al acestuia din afara careului care viza vinclul din dreapta si care, daca intra, ar fi candidat fara doar si poate la golul sezonului.

Pe finalul meciului rezerva Dembele a scapat singur cu portarul, dar un picior salvator pus de Otamendi a deviat mingea in corner.

Benfica ar fi putut inchide meciul pe contraatac prin elvetianul Seferovic. Acesta insa si-a trecut candidatura la ratarea sezonului, trimitand incredibil pe langa cu poarta goala in fata.

Barcelona a avut ultima ocazie, in prelungiri, dupa un corner cand mingea a fost stearsa de Pique cu capul pe langa poarta.

In clasament, Barcelona ocupa in continuare locul doi cu doua puncte in fata celor de la Benfica.Barcelona si Benfica amana deznodamantul in Grupa F. Ambele echipe au ratat mari ocazii pe Nou Camp