Champions League

Barcelona s-a dezlantuit pe final cu Lyon. Calificare la pas in sferturi

Sursă foto: https://twitter.com/FCBarcelona

Barcelona ramane singura echipa spaniola ramasa in Liga Campionilor dupa 5-1 in returul optimilor de finala pe teren propriu cu Olympique Lyon. Aceasta dupa ce in tur fusese egal, 0-0.

Campioana Spaniei si-a facut meciul usor in prima repriza, cand a marcat de doua ori. Mai intai Messi a transformat o lovitura de la 11 metri obtinuta de Suarez in minutul 17.

Acelasi Suarez a pasat apoi decisiv in fata portii pentru aparitia fara marcaj a lui Coutinho si brazilianul indeplinea o simpla formalitate in minutul 31.

Lyon a revenit in meci in partea secunda, minutul 58, prin reusita lui Tousart, un gol marcat din interiorul careului si care a fost in cele din urma validat prin VAR.

Jucatorii Barcelonei au acuzat primirea golului si au urmat 20 de minute in care fanii catalani au tremurat la propriu aproape la fiecare atac mai consistent al celor de la Lyon.

In cele din urma Messi a spulberat sperantele oaspetilor si a marcat golul de 3-1 in minutul 78 dupa o faza luata pe cont propriul. Pasa primita de la Busquets in zona centrala, scoaterea fundasilor centrali adversi din ghete cu un dribling scurt si gol marcat cu piciorul drept.

Un gol care a descatusat-o pe Barcelona, echipa care a mai marcat de doua ori pana la final dupa faze de contraatact. Mai intai fundasul Pique, urcat in careul advers dupa un corner al lyonezilor, a punctat din pasa lui Messi.

Acelasi Messi care doua minute mai tarziu l-a servit ideal pe Dembele, iar francezul inchidea tabela cu un sut la coltul scurt.



Barcelona s-a dezlantuit pe final cu Lyon. Calificare la pas in sferturi