Champions League

Barcelona o spulbera pe Liverpool

Sursă foto: https://twitter.com/FCBarcelona

A doua semifinala a Ligii Campionilor s-a incheiat cu victoria categorica a Barcelonei, scor 3-0, pe teren propriu cu Liverpool, finalista editiei precedente.

“Cormoranii” au dominat inceputul meciului si nu mult a lipsit ca Mane sa deschida scorul dupa 14 minute. Doar interventia decisiva a lui Sergi Roberto a facut ca mingea sa nu ajunga la atacantul senegalez excelent lansat de Salah.

Minutul 26 a adus deschiderea scorului la prima ocazie a Barcelonei. Alba a trimis din flancul stang o minge la intalnire in fata portii si Luis Suarez a sters prin alunecare mingea in poarta pentru 1-0.

Un gol venit cumva in contra cursului jocului de pana atunci, unul complicat pentru Barcelona in special pe faza de constructie, ingreunata de presingul agresiv al celor de la Liverpool.

In minutul 35 oaspetii arenei Nou Camp au fost aproape de egalare prin Mane. Lansat in adancime de Henderson, jucator intrat din minutul 22 in locul accidentatului Keita, atacantul senegalez a ratat finalizarea singur cu portarul.

Mare ocazie pentru Liverpool in debutul reprizei secunde la sutul lui Milner din interiorul careului. O minge respinsa de portarul Ter Stegen in lateral.

Ultimul sfert de ora i-a apartinut lui Lionel Messi. Mai intai acesta a marcat pentru 2-0, dupa ce intr-o prima faza Suarez trimisese in transversala.

Apoi, cu opt minute inaintea finalului, Messi a pus cireasa pe tort pentru Barcelona cu o lovitura libera transformata in gol aproape de vinclu.

Un 3-0 care mai lasa putine sanse pentru Liverpool la returul programat pe Anfield Road.



Barcelona o spulbera pe Liverpool