Champions League

Barcelona, mare favorita cu PSV Eindhoven

Sursă foto: https://twitter.com/FCBarcelona

Startul noului sezon de Champions League se da, marti seara, pe Nou Camp din Barcelona, unde formatia locala, campioana in exercitiu a Spaniei, primeste vizita gruparii olandeze PSV Eindhoven.

Un meci cu o favorita certa la prima vedere, Barcelona avand parte de un start perfect de sezon in La Liga, cu patru victorii din tot atatea meciuri disputate.

Vedeti aici cotele oferite de BAUMBET pentru Barcelona - PSV

Ambele formatii sunt in forma maxima, castigand ultimele cinci meciuri disputate. Barcelona si PSV sunt echipe cu pofta de gol, iar marturie stau ultimele patru meciuri. Barcelona a marcat 16 goluri, in timp ce PSV a perforat portile adverse de 18 ori. Doar in ultimele doua meciuri cele doua echipe au inscris zece sau peste zece goluri!

Pentru Barcelona startul unei noi campanii in Champions League echivaleaza cu reafirmarea visului de a castiga competitia, iar antrenorul Ernesto Valverde nu se fereste sa o spuna deschis: “Vrem sa castigam Champions League. Suntem plini de speranta cu privire la acest obiectiv, la fel care orice alta competitoare. Este o competitie diferita, este scurta si nu-ti permiti sa gresesti”.

Mark van Bommel, antrenorul lui PSV, este contient de greutatea misiunii pe care formatia sa o va avea pe Nou Camp, dar lasa usa deschisa pentru o surpriza: “Este dificil de obtinut un rezultat bun aici, dar o data sau de doua ori pe sezon se mai intampla surprize”.

Forma

Barcelona are 26 de meciuri europene fara infrangere pe teren propriu, interval in care a castigat de 24 de ori.

H2H

De sase ori s-au mai intalnit cele doua formatii pana acum, ultima oara in 1997, cand au oferit doua rezultate de 2-2 in faza grupelor. De altfel ultimele doua meciuri pe Nou Camp intre Barcelona si PSV s-au incheiat cu acest scor, 2-2. Ultima oara Barcelona a invins-o pe PSV in returul semifinalelor Cupei UEFA din 1978, cu 3-1. In pofida infrangerii echipa olandeza se califica in finala, cu 4-3 la general.

Echipele probabile

Barcelona: Ter Stegen; Roberto, Piqué, Umtiti, Alba; Rakitić, Busquets, Coutinho; Dembélé, Suárez, Messi;

PSV: Zoet; Angeliño, Viergever, Schwaab, Dumfries; Hendrix, Rosario; Bergwijn, Pereiro, Lozano; De Jong.

Meciul va fi arbitrat de o brigada din Grecia, cu Tasos Sidiropoulos la centru.

Redactia noastra recomanda la Barcelona - PSV un meci cu peste 3.5 goluri, eveniment pe care la BAUMBET il gasim la cota de 1.70



Barcelona, mare favorita cu PSV Eindhoven