Champions League

Barcelona-Manchester City, derby-ul zilei in Liga Campionilor. Programul complet al meciurilor de miercuri

Pep Guardiola revine pe Nou Camp ca adversar al Barcelonei, echipa alaturi de care a castigat Liga Campionilor. De aceasta data, tehnicianul care a desavarsit stilul de joc tiki taka incearca sa ajunga la gloria europeana alaturi de Manchester City, echipa cu buget nelimitat.

Manchester City nu traverseaza chiar cea mai fasta perioada si se poate vorbi chiar de o criza de rezultate, echipa lui Guardiola fiind fara victorie in ultimele trei meciuri (doua remize si o infrangere). Aceasta dupa un start perfect de sezon, cu sase meciuri castigate la rand in campionat.

Barcelona vine dupa un 4-0 pe teren propriu cu Deportivo La Coruna, meci care a marcat revenirea lui Lionel Messi in echipa dupa o accidentare.

Gruparea catalana a castigat toate cele patru meciuri disputate pana acum impotriva lui Manchester City, cu golaveraj 7-2.

"Pep este cu adevarat un prieten pentru mine si cred ca este cel mai bun antrenor din lume. Imi place la nebunie mentalitatea lui ofensiva", a declarat Luis Enrique la conferinta de presa dinaintea meciului de miercuri seara.

"Este un test bun pentru noi, pentru ca intalnim una dintre cele mai bune echipe din lume, daca nu chiar cea mai buna. Trebuie vazut cum vom raspunde pentru ca nu este un meci amical. Avem nevoie de puncte si vom incerca sa le obtinem", a spus si Guardiola.

Va prezentam mai jos echipele probabile la meciul gazduit de Nou Camp cu incepere de la ora 21:45

Barcelona: Ter Stegen; Sergi Roberto, Pique, Mascherano, Alba; Rakitic, Busquets, Iniesta; Messi, Suarez, Neymar.

Man. City: Bravo; Zabaleta, Stones, Otamendi, Clichy; Fernandinho, Gundogan; Sterling, Silva, De Bruyne; Aguero.

Celtic v Monchengladbach este celalalt meci al Grupei C.



Barcelona-Manchester City, derby-ul zilei in Liga Campionilor. Programul complet al meciurilor de miercuri