Champions League

Barcelona intoarce spectaculos si castiga in fata Interului

Sursă foto: https://twitter.com/FCBarcelona

Meci greu pentru Barcelona, campioana Spaniei, impotriva liderului din Serie A, Inter Milano, miercuri seara, in etapa secunda din Liga Campionilor.

Gruparea catalana a transat disputa, cu 2-1, gratie unei duble reusite de Luis Suarez in repriza a doua.

Inter, echipa cu sase victorii la rand in campionatul italian, deschisese scorul pe Nou Camp inca din minutul 3 prin Lautaro Martinez.

La 1-0 echipa italiana a ratat in finalul primei reprize doua situatii mari de a-si dubla avantajul.

Ocazii care mai apoi au cantarit decisiv in economia meciului.

"Am pus Barcelona sub o mare presiune chiar pe terenul lor, dar dupa pauza ei au ridicat ritmul. Ma simt putin rau pentru ca am vazut anumite lucruri legate de arbitraj intr-o anumita directie. Complimentele sunt dragute, dar dupa o evolutie ca a noastra meritam mai mult in aceasta seara. Trebuia sa fructificam sansele avute", a comentat Antonio Conte pentru Sky Sport Italia dupa meci.

"Eu voi spune ca este rezultatul corect, antrenorul Interului va spune contrariul. Inter este o echipa excelenta si au demonstrat asta in prima repriza. Noi am iesit dupa pauza sa luptam si am marcat golurile decisive. Stim ca Messi este unic si in mod clar a facut diferenta, chiar daca nu este la suta la suta din punct de vedere fizic", a declarat si Ernesto Valverde.

In cealalta partida a grupei, Borussia Dortmund a invins-o in deplasare pe Slavia Praga.



Barcelona intoarce spectaculos si castiga in fata Interului