Champions League

Barcelona in fata unui nou meci istoric. Vedem o noua "remontada"

Sursă foto: twitter.com/

Echipa spaniola a pierdut mansa tur a disputei cu Paris Saint-Germain, scor 1-4, pe teren propriu, si are nevoie de un adevarat miracol in returul de pe Parc des Princes pentru a forta calificarea in sferturile de finala.

Pariati aici pe meciul PSG - FC Barcelona

Barcelona vine dupa patru victorii la rand in toate competitiile, reusind intre timp si o "remontada" in Cupa Regelui Spaniei.

Invinsa de Sevilla in mansa tur cu 2-0, Barcelona s-a impus la retur cu 3-0, dupa prelungiri, obtinand calificarea in finala.

Un scenariu pe care echipa lui Ronald Koeman il vizeaza si pentru meciul de la Paris, unde insa catalanii trebuie sa marcheze cel putin patru goluri sperand sa nu primeasca decat cel mult unul singur.

PSG a castigat patru din ultimele cinci meciuri in toate competitiile si vine dupa trei victorii la rand fara gol primit.

Marele absent al confruntarii de miercuri seara va fi ca si in tur brazilianul Neymar, golgeterul lui PSG in actualul sezon cu sase reusite.

Barcelona are o serie de sapte meciuri fara infrangere pe teren strain in Champions League, avand cinci victorii si doua remize.

Din mai 2019 contra lui Liverpool n-au mai pierdut catalanii in deplasare.

Remontada din 2017

Cele doua echipe au oferit un adevarat thriller in optimile sezonului 2016/2017. PSG castigase pe teren propriu cu 4-0, pentru a pierde incredibil in returul din Spania, cu 6-1. Un meci cu adevarat nebun care a intrat in istoria fotbalului prin dramatismul rasturnarii de situatie.

Echipele probabile

Paris: Navas; Florenzi, Marquinhos, Kimpembe, Kurzawa; Gueye, Paredes; Di María, Verratti, Mbappé; Icardi.

Barcelona: Ter Stegen; Mingueza, Lenglet, Umtiti/Araújo; Dest, De Jong, Busquets, Pedri, Alba; Messi, Dembélé.

Meciul de acum va fi arbitrat de Anthony Taylor din Anglia.



Barcelona in fata unui nou meci istoric. Vedem o noua "remontada"