Champions League

Barcelona castiga la limita cu Sporting

Sursă foto: twitter.com/fcbarcelona

FC Barcelona s-a impus la limita, scor 1-0 (0-0), in fata celor de la Sporting Lisabona, intr-un meci din Liga Campionilor arbitrat de Ovidiu Hategan.

Barcelona s-a instalat la carma jocului inca din debut, insa chiar si asa prima ocazie a meciului a apartinut gazdelor in minutul 16 la sutul lui Piccini, fundasul dreapta italian al lui Sporting. Mingea trimisa de acesta s-a dus peste bara.

Faza buna de atac a gazdelor in minutul 21 cu sut in forta trimis de Fernandes. Mingea a fost blocata in extremis de Umtiti.

Mare ocazie pentru Barcelona in minutul 27 la sutul trimis de Luis Suarez din interiorul careului la pasa lui Sergi Roberto. Portarul Rui Patricio a blocat in extremis.

Faza limita pentru poarta lui Sporting la lovitura libera executata de Messi in minutul 37. O minge intoarsa de Pique spre Luis Suarez, insa francezul Mathieu, fost echipier al Barcelonei, i-a suflat mingea uruguayanului.

Messi pacaleste jocul la offside al lusitanilor, patrunde cu mingea la picior in careu, are un moment de ezitare si este blocat in cele din urma de Coentrao. Sansa buna de gol pentru Barcelona in minutul 43.

Barcelona a deblocat tabela dupa pauza printr-un autogol al lui Coates la o faza fixa, o lovitura libera din partea dreapta a terenului.

In minutul 65 Messi a trimis peste poarta dintr-o lovitura libera intr-o pozitie favorabila lateral dreapta.

Cea mai mare sansa pentru Sporting si totodata primul sut pe poarta al gazdelor a venit in minutul 74. Mingea a ajuns in careu la Bruno Fernandes in pozitie favorabila, dar interventia lui Ter Stegen a fost la inaltime.

Intrat in partea secunda brazilianul Paulinho a ratat singur cu portarul in minutul 86 dupa o recuperare a lui Suarez in jumatatea adversa.

Meciul de pe arena Jose Alvalade a fost arbitrat de Ovidiu Hategan, cel mai bine cotat arbitru al momentului. Acesta a acordat nu mai putin de 7 cartonase galbene, sase gazdelor si unul celor de la Barcelona.

Barcelona este lider in grupa D, cu 6 puncte, urmata in ordine de Juventus si Sporting, fiecare cu cate 4 puncte. Pe ultimul loc este Olympiacos cu nici un punct.



Barcelona castiga la limita cu Sporting