Champions League

Balotelli salveaza Milanul la Amsterdam

Atacantul problema Mario Balotelli si-a scos din nou echipa din dificultate si a salvat pe AC Milan de la infrangere in deplasarea cu Ajax.

Intr-una dintre confruntarile clasice ale fotbalului european, Ajax si Milan s-au angajat intr-un duel taios transat dincolo de minutul 90.

Ajax a dominat inceputul meciului si a ratat cele mai mari ocazii ale primei parti, dar Milan a replicat periculos in partea secunda prin Balotelli.

Varful italian a ratat cea mai mare sansa de gol a rossonerilor la un sut cu efect din marginea careului. Mingea se ducea spre vinclu, dar portarul lancierilor Cillessen a intervenit salvator si a impins-o cu varful degetelor in transversala.

Ajax a mai avut un moment de forcing total in ultimele minute si olandezii chiar au reusit sa trimita mingea in poarta. Golul a fost insa invalidat pentru un hent clar ca lumina zilei la Schone, jucator care a jucat mingea cu mana inaintea pasei decisive.

Abbiati a respins in corner sutul lui De Jong din minutul 90 si din lovitura de la colt a rezultat deschiderea scorului de catre Stefano Denswil.

Milan nu s-a predat si a luat cu asalt poarta adversa, iar centralul suedez Eriksson a aratat punctul cu var de la 11 metri la caderea lui Balotelli in duel cu Mike van der Hoorn.

Balotelli si-a luat un elan scurt si a marcat in dreapta lui Cillessen, dupa care si-a pus ArenA in cap cu binecunoscutul sau gest de a duce degetul la gura in semn de liniste.



Balotelli salveaza Milanul la Amsterdam