Champions League

MINUT cu MINUT Liga Campionilor: Ronaldo inscrie primul gol al carierei pe Anfield si se apropie la un gol de recordul lui Raul

Dupa fabuloasa seara de marti in care am avut 40 de goluri in cele opt meciuri programate in etapa a 3-a, Liga Campionilor a continuat miercuri cu alte opt meciuri pe care le asteptam cel putin la fel de spectaculoase. Cap de afis a fost intalnirea Liverpool-Real Madrid.

Grupa A

Atletico Madrid - Malmo 5-0
Olympiakos - Juventus Torino 1-0

Grupa B

Ludogoret Razgrad - FC Basel 1-0
Liverpool - Real Madrid 0-3

Grupa C

Bayer Leverkusen - Zenit Sankt Petersburg 2-0
AS Monaco - Benfica Lisabona 0-0

Grupa D

Anderlecht - Arsenal Londra 1-2
Galatasaray - Borussia Dortmund 0-4

23:32 (Anderlecht-Arsenal 1-2) Podolski aduce pe Arsenal in avantaj cu un sut norocos din sase metri. Mingea i-a sarit pur simplu in picior de la un adversar.

23:30 (Anderlecht-Arsenal 1-1) Gibbs egaleaza cu primul sau gol in grupele Ligii Campionilor.

23:26 (Galata-Borussia 0-4) Recent intrat in joc Ramos majoreaza avantajul Borussiei.

23:22 (Olympiakos-Juventus) Mare ocazie pentru campioana Italiei la sutul lui Morata deviat in bara de Roberto, portarul gazdelor.

23:13 (Anderlecht-Arsenal 1-0) Najar, un mijlocas de 21 ani din Honduras, deschide scorul cu o lovitura de cap din interiorul careului. 

23:07 (Liverpool-Real) Mare ocazie pentru echipa oaspete. Mignolet se opune salvator in fata lui Ronaldo si recordul lui Raul inca atarna de un fir de ata.

23:06 (Atletico-Malmo 3-0) Madzukic si Griezman rezolva in mare masura ecuatia celor trei puncte pe Vicente Calderon.

22:52 (Atletico-Malmo 1-0) Campioana Spaniei deschide scorul la patru minute dupa pauza prin Koke.

22:26 (Galata-Borussia 0-3) Gol superb marcat de Reus cu un sut la vinclu din actiune.

22:25 (Liverpool-Real 0-3) Benzema reuseste dubla pe Anfield in urma unui corner. Portarul Mignolet a iesit gresit din poarta si atacantul francez nu a indeplinit decat o simpla formalitate.

22:21 (Olympiakos-Juventus 1-0) Kasami deschide scorul cu un sut din marginea careului langa bara. A fost un contraatac al gazdelor cu pasa decisiva a lui Dominguez.

22:15 (Liverpool-Real 0-2) Gol magnific marcat de Benzema. Acesta a reluat cu capul la coltul lung din partea opusa a careului mic. Directie bizara a balonului reluat de Benzema din centrarea lui Isco. Eroare de marcaj din partea lui Johnson.

22:09 (Liverpool-Real 0-1) James Rodriguez ii ofera o pasa de geniu lui Cristiano Ronaldo si acesta inscrie cu o reluare minunata de langa Skrtel. Reluare imparabila pentru Mignolet. Golul 70 in Champions League pentru CR7.

22:04 (Galata-Borussia 0-2) Aubameyang reuseste dubla dupa un scenariu asemanator cu cel de la primul gol. De aceasta data centrarea a venit de pe dreapta.

22:03 (Ludogoret-Basel) Serey Die de la oaspeti este eliminat cu rosu direct pentru o intrare dura.

21:52 (Galata-Borussia 0-1) Reus patrunde pe stanga si centreaza decisiv pentru reluarea lui Aubameyang. Deschidere rapida de scor la Istanbul.

21:45 Start in cele opt partide programate in aceasta seara de Liga Campionilor.



MINUT cu MINUT Liga Campionilor: Ronaldo inscrie primul gol al carierei pe Anfield si se apropie la un gol de recordul lui Raul