Champions League

Avancronica si ehipele probabile la AS Roma-Real Madrid

Optimile de finala din Liga Campionilor continua, miercuri seara, cu alte doua meciuri dintre care, de departe, capul de afis este meciul de pe Olimpico din Roma.

Echipa locala AS Roma intalneste pe Real Madrid, formatie la care Zinedine Zidane isi face debutul in cupele europene.

Moralul vicecampioanei Italiei este unul solid, cu o singura infrangere suferita in ultimele 13 meciuri in toate competitiile.

Luciano Spalletti, antrenorul gazdelor, spune ca sansele sunt impartite in mod egal si ca nu va incerca sa faca marcaj om la om pentru Cristiano Ronaldo.

"Nu le voi spune jucatorilor mei ca este nevoie de trei dintre ei pentru a-l marca pe Cristiano. Ar insemna sa am pe teren o echipa de 33 de jucatori", crede Spalletti.

De cealalta parte, Zidane isi arata respectul pentru Francesco Totti, capitanul Romei, si spune ca intotdeauna exista presiune la Real Madrid in competitiile europene.

Echipe probabile

AS Roma: Szczesny; Rudiger, De Rossi, Manolas; Florenzi, Pjanic, Keita, Nainggolan, Digne; Salah, Dzeko.

Real Madrid: Navas; Marcelo (Carvajal), Varane, Sergio Ramos, Danilo; Modric, Kroos, Isco; James Rodriguez, Benzema, Ronaldo.

De la oaspeti lipseste galezul Bale, accidentat, 

Cele doua echipe s-au mai intalnit de opt ori in competiile europene, raportul victoriilor fiind de patru la trei in favoarea madrilenilor.

Ultima oara Roma si Real Madrid au disputat un amical pe 18 iulie 2015, meci incheiat 0-0 si decis in favorea italienilor la loviturile de departajare.

In cealalta partida a serii de miercuri se intalnesc surprizele Gent, o debutanta care trece de faza grupelor, si Wolfsburg, echipa care a trimis-o pe Manchester United in Liga Europa.



Avancronica si ehipele probabile la AS Roma-Real Madrid