Champions League

Avancronica 'sferturilor' de marti

Iata avancronica celor doua sferturi de finala din Liga Campionilor care se vor disputa marti, AS Roma-Manchester United si Schalke 04-FC Barcelona.
AS ROMA - MANCHESTER UNITED

Pe Olimpico, AS Roma primeste vizita lui Manchester United, intalnirea urmand a fi a cincea dintre cele doua formatii din ultimele 12 luni. Cele doua echipe s-au intalnit si in faza grupelor, iar in partida de pe Olimpico meciul s-a incheiat la egalitate, scor 1-1.

In campionat, cele doua formatii se descurca extrem de bine. AS Roma a redus diferenta de puncte pana la Inter de la 11 la 4 puncte, in timp ce Manchester United are un avans destul de linistitor fata de Chelsea, de cinci puncte cu sase meciuri inainte de finalul campionatului.

Inaintea acestei partide, AS Roma a primit o lovitura crunta in meciul cu Cagliari, terminat la egalitate, scor 1-1. Capitanul Francesco Totti s-a accidentat si nu va juca, dar locul acestuia va fi luat de Mirko Vucinic, revenit dupa o suspendare, la fel ca si Daniele de Rossi. Accidentat in partida cu Cagliari, Juan este in continuare incert.

De partea cealalta, Sir Alex Ferguson nu ii va putea folosi pe Darren Fletcher, Mikael Silvestre si Gary Neville, dar Michael Carrick, Patrice Evra, Ryan Giggs si Rio Ferdinand, usor accidentati cu Aston Villa, sunt apti de joc. Incert este si portarul Edwin van der Sar.

SCHALKE 04 - BARCELONA

Una dintre suprizele sferturilor de finala, Schalke 04, primeste pe teren propriu vizita Barcelonei, echipa aflata in mare criza, dupa ce a pierdut meciul cu Betis Sevilla desi a condus cu 2-0 pana in minutul 65. Fanii au fost suparati si aproximativ 200 dintre ei au venit la antrenamentul de luni al catalanilor si au protestat.

In cazul unui insucces la Gelsnerkichen, mi mult ca sigur Frank Rijkaard va fi demis, ziarele catalane dandu-l deja ca inlocuitor temporar pe Pep Guardiola, fosta legenda a clubului blaugrana.

Catalanii au probleme in linia ofensiva. Ronaldinho, Deco si Leo Messi sunt toti accidentati, dar Gabriel Milito si Rafa Marquez au fost inclusi in lotul care a facut deplasarea in Germania, in timp ce Santi Ezquerro si Victor Sanchez au fost lasati acasa.

 Onlinesport


Avancronica 'sferturilor' de marti