Champions League

Avancronica meciului Valencia - Manchester United

Vedeti mai jos avancronica partidei dintre Valencia si Manchester United, meci programat miercuri seara in ultima etapa a fazei grupelor Champions League.

Prin victoria obtinuta etapa precedenta pe teren propriu cu Young Boys Berna cei de la Manchester United au evitat o deplasare de foc la Valencia in ultima etapa.

Calculele sunt extrem de simple inaintea meciului de pe Mestalla. Valencia e sigura de locul in Europa League, iar Manchester United e calificata in optimile Ligii Campionilor.

Singura necunoscuta ramane ordinea intre Juventus si Manchester United, una importanta in perspectiva tragerii la sorti de pe 17 decembrie.

Cele doua echipe au remizat fara goluri in partida tur de pe Old Trafford, dar de atunci Manchester United a castigat trei din celelalte patru meciuri disputate, inclusiv in deplasare cu Juventus, partida decisiva in economia calificarii.

Manchester United ar castiga grupa in eventualitatea unui succes pe Mestalla, in conditiile in care Juventus n-ar obtine cele trei puncte pe sinteticul de la Berna.

Valencia are doar doua victorii obtinute in ultimele sapte meciuri pe teren propriu in Liga Campionilor.

In ultimele noua meciuri Valencia n-a reusit nicio victorie contra celor de la Manchester United, echipa engleza inregistrand patru victorii. Alte cinci meciuri s-au terminat la egalitate.

Echipele probabile

Valencia: Neto; Piccini, Garay, Diakhaby, Lato; Soler, Parejo, Kondogbia, Cheryshev; Mina, Rodrigo

United: De Gea; Valencia, Rojo, Jones, Young; Fellaini, Matić, Pogba; Lingard, Lukaku, Rashford



Avancronica meciului Valencia - Manchester United