Champions League

Avancronica meciului Sevilla - Manchester United

Vedeti mai jos avancronica partidei dintre Sevilla si Manchester United, cel mai interesant duel al serii de miercuri in optimile Champions League.

Sevilla si Manchester United se intalnesc pentru prima data intr-un meci oficial, iar statistica arata ca echipa engleza n-a marcat mai mult de un gol in precedentele 14 dispute contra echipelor spaniole in Champions League.

Echipa andaluza se afla pentru a patra oara in faza eliminatorie a competitiei si niciodata pana acum n-a reusit sa treaca de faza optimilor de finala. De cealalta parte, Manchester United atinge pentru prima data optimile Champions League dupa patru ani.

Victorie Sevilla
Egal
Victorie Man.United

Daca nu aveti deja un cont la Fortuna, o puteti face aici

Interesant este ca Sevilla n-a reusit niciodata pana acum, in cele sase meciuri disputate, sa scape fara gol primit in faza eliminatorie a competitiei, dar la fel de adevarat este ca pe teren propriu s-a descurcat neasteptat de bine, castigand doua din cele trei meciuri.

De altfel, Sevilla are un procentaj foarte bun la meciurile disputate acasa in Champions League, unde a castigat 13 din cele 18 meciuri disputate. Doar Real Madrid (76%) si FC Barcelona (73%) stau mai bine decat echipa pregatita in prezent de Vincenzo Montella.

Dintre cele 16 echipe prezente in faza optimilor apararea celor de la Sevilla s-a dovedit cea mai subreda, cu 12 goluri incasate in cele sase meciuri.

La United este asteptat sa revina Paul Pogba, jucator care a absentat la meciul cu Huddersfield din Cupa Angliei din cauza unor probleme medicale.

De asemenea, Zlatan Ibrahimovic este refacut dupa o accidentare care l-a tinut departe de gazon dupa 26 decembrie, dar este putin probabil sa joace.

Echipele probabile

Sevilla: Rico; Navas, Mercado, Lenglet, Escudero; N'Zonzi, Banega; Muriel, Vázquez, Sarabia; Ben Yedder.

Man. United: De Gea; Valencia, Lindelöf, Bailly, Young; Matić, Herrera; Lingard; Alexis, Pogba; Lukaku.

Meciul va fi arbitrat de o brigada din Franta cu Clement Turpin la centru.



Avancronica meciului Sevilla - Manchester United