Champions League

Avancronica meciului Liverpool - Porto

Finalista a Ligii Campionilor sezonul precedent, Liverpool cauta cel putin sa egaleze performanta din 2018.

Liverpool este la patru meciuri distanta de o noua finala in cea mai importanta competitie europeana, iar la prima vedere porneste cu prima sansa in dubla programata contra lui FC Porto.

Statistica le da frisoane portughezilor inaintea primei manse cu Liverpool. De 18 meciuri n-a mai castigat Porto un meci disputat in Anglia.

Vedeti aici cotele oferite de BAUMBET pentru Liverpool - Porto

Liverpool traverseaza un moment fabulos, cu cinci victorii consecutive in toate competitiile. Meciuri in care Liverpool a marcat 14 goluri, cu o medie de aproape trei reusite pe meci. "Cormoranii" au primit cel putin gol in fiecare din aceste dispute.

Porto are patru victorii si o remiza in ultimele cinci dispute, iar inaintea calatoriei la Liverpool a dispus de Boavista, cu 2-0, in derby-ul local.

Cele doua echipe s-au mai intalnit de sase ori pana acum. Liverpool a castigat de trei ori si alte trei meciuri s-au incheiat la egalitate. Golaverajul este 12-2 in favoarea trupei din Albion.

Ultima meci disputat pe Anfield Road intre Liverpool si Porto s-a incheiat la egalitate, scor 0-0, pe 6 martie 2018. Aceasta dupa ce in turul optimilor Liverpool castigase cu 5-0 in deplasare. Mane reusise un hattrick, ceilalti marcatori fiind Salah si Firmino.

Meciul va fi arbitrat de o brigada din Spania, cu Antonio Mateu Lahoz la centru.

Echipele probabile

Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Milner; Fabinho, Henderson, Wijnaldum; Salah, Firmino, Mané;

Porto: Casillas; Maxi, Felipe, Militão, Alex Telles; Danilo, Otávio, Corona; Brahimi, Marega, Soares.



Avancronica meciului Liverpool - Porto