Champions League

Avancronica meciului Juventus – Manchester United. Torinezii au nevoie de un punct pentru calificare

Sursă foto: https://twitter.com/ManUnited_ENG

Partida dintre Juventus Torino si Manchester United tine capul de afis, miercuri seara, in Liga Campionilor.

Un meci care va fi arbitrat de o brigada din Romania, care il va avea la centru delegat pe Ovidiu Hategan.

Dupa trei meciuri castigate la rand Juventus mai are nevoie de un singur punct pentru a obtine matematic calificarea in optimile de finala.

Vedeti aici cotele oferite de BAUMBET pentru Juventus - Man.United

Cu o victorie in meciul de miercuri seara campioana Italiei isi va asigura castigarea Grupei H inaintea ultimelor doua etape.

Finalista in 2015 si 2017, Juventus are motoarele turate la maxim pentru a castiga un nou trofeu in Liga Campionilor. Ar fi primul dupa anul 1996.

Juventus a pierdut puncte in acest sezon doar pe teren propriu (1-1 cu Genoa), iar singurele doua infrangeri suferite in ultimele 50 de meciuri in toate competitiile au fost de asemenea in fata propriilor fani.

Ultima infrangere a lui Juventus pe teren propriu contra unei echipe din Anglia dateaza de la ultima vizita a lui Manchester United la Torino in 2003. A fost atunci un memorabil 3-0, cu o dubla a lui Ryan Giggs si o alta reusita din partea lui Ruud van Nistelrooy.

De la infrangerea suferita in meciul tur, 0-1 cu Juventus, cei de la Manchester United au reusit sa lege doua victorii consecutive in campionat, cu Everton si Bournemouth, ajungand la patru puncte de ultimul loc care asigura prezenta sezonul viitor in Liga Campionilor.

Pentru echipa lui Jose Mourinho meciul de la Torino vine cum nu se poate mai rau, cu putine zile inaintea derby-ului local cu Manchester City, campioana si liderul la zi din Premier League.

Statistica e de partea lui United cand vine vorba de meciurile europene disputate miercurea. Echipa din Manchester a pierdut doar de patru ori in 23 de partide disputate in aceasta zi.

In ultimele zece meciuri europene Manchester United a primit doar zece goluri, ceea ce contrasteaza puternic cu rezultatele din Premier League, unde echipa lui Mourinho a reusit doar intr-un singur meci sa scape fara gol incasat.

Redactia noastra recomanda la Juventus - Manchester United un meci de sub 2.5 goluri, pronostic care la BAUMBET este premiat cu o cota de 1.85.

Echipele probabile

Juventus: Szczesny; Cancelo, Bonucci, Chiellini, Sandro; Bentancur, Khedira, Pjanic; Cuadrado, Dybala, Ronaldo;

Manchester United: De Gea; Young, Smalling, Lindelof, Shaw; Herrera, Matic, Pogba; Rashford, Sanchez, Martial.



Avancronica meciului Juventus – Manchester United. Torinezii au nevoie de un punct pentru calificare