Champions League

Avancronica meciului Barcelona - Lyon

Sursă foto: twitter.com

Dupa 0-0 in meciul tur de la Lyon partida programata, miercuri seara, pe Nou Camp intre Barcelona si Lyon e teoretic deschisa oricarui rezultat.

Barcelona porneste cu prima sansa prin prisma avantajului terenului propriu, iar dupa surprizele vazute pana acum in aceasta faza a competitiei nu putem sa mergem la sigur pe niciun pronostic.

Victoriile obtinute de Ajax cu Real Madrid (4-1) si Manchester United cu PSG (3-1), ambele in deplasare, ii inspira pe cei de la Lyon, iar Nabil Fekir nu se fereste sa o recunoasca: "Ajax si United ne inspira".

Vedeti aici cotele oferite de BAUMBET pentru Barcelona - Lyon

Lyon inca asteapta prima victorie cu Barcelona dupa sapte meciuri, iar un succes obtinut miercuri seara ar produce o surpriza comparabila cu victoria lui Ajax pe Bernabeu.

Ultima dubla intre cele doua formatii, in sezonul 2008/09, a fost transata de Barcelona, cu 6-3.

Barcelona si Lyon sunt neinvinse in actualul sezon de Liga Campionilor, iar pentru echipa franceza performanta este cu atat mai mare. Lyonezii au debutat in competitie cu victorie chiar pe terenul lui Manchester City, echipa deja ajunsa in sferturi.

In faza optimilor de finala Barcelona a pierdut pana acum o singura partida, castigand 12 si remizand o data.

Lyon a trecut o singura data de optimi in sase tentative anterioare.

Barcelona a pierdut ultima data pe teren propriu in decembrie 2018 si in ultimele 13 luni a marcat in fiecare meci disputat pe Nou Camp. Catalanii sunt neinvinsi pe teren propriu in Liga Campionilor de 29 de meciuri.

Interesant este ca Barcelona a condus de fiecare data la pauza, cu 1-0, in cele trei meciuri disputate pe teren propriu in acest sezon de Liga Campionilor.

Echipele probabile

Barcelona: Ter Stegen; Semedo, Piqué, Lenglet, Alba; Rakitić, Busquets, Arthur, Roberto; Messi, Suárez;

Lyon: Lopes; Denayer, Marcelo, Marçal; Dubois, Tousart, Ndombele, Mendy; Fekir; Dembélé, Depay



Avancronica meciului Barcelona - Lyon