Champions League

Avancronica meciului Atletico Madrid – Juventus

Arena Wanda Metropolitano a gazduit finala editiei precedente in Liga Campionilor si deschide actualul sezon cu o partida de top intre doua echipe cu pretentii la obtinerea trofeului.

Vedeti aici cotele oferite de BAUMBET pentru meciul Atletico - Juventus

Atletico Madrid si Juventus Torino se disputa in Grupa D, dupa ce sezonul precedent a fost una dintre dublele din optimile de finala.

Inaintea vizitei celor de la Juventus pentru Atletico Madrid a venit prima infrangere a sezonului in La Liga, 0-2 in deplasare cu Real Sociedad.

Chiar si asa, formatia Rojiblancos este a doua in clasamentul primei ligi spaniole, la un punct in spatele surprinzatorului lider Sevilla.

Juventus si-a vazut de asemenea anulat startul perfect de sezon in Italia dupa 0-0 in deplasare cu Fiorentina, echipa care nu obtinuse anterior vreun punct.

Atletico si Juventus se intalnesc pentru a cincea oara in Liga Campionlor, dupa dubla consumata in faza grupelor sezonului 2014/2015 si dubla din sezonul trecut in optimile de finala.

Doua victorii pentru Atletico, o remiza si un succes pentru Juventus. Un 3-0 in returul optimilor editiei precedente, dupa ce madrilenii se impusesera acasa, cu 2-0.

Cluburile italiene au obtinut doar patru victorii in ultimele 27 de vizite in Spania, insa trei dintre aceste succese au fost aduse de Juventus.

Atletico a pierdut doar un meci din ultimele opt contra echipelor italiene, obtinand cinci victorii si doua remize in acest interval.

De la preluarea echipei de catre Diego Simeone in septembrie 2013, Atletico Madrid este formatia cu cele mai multe meciuri fara gol primit in meciurile de Liga Campionilor (34).

Cristiano Ronaldo este o adevarata bestia nera pentru Atletico, echipa impotriva careia a marcat de 25 de ori in cariera. Doar Sevilla este echipa in poarta careia Ronaldo a marcat mai multe goluri (27).

Echipele probabile

Atletico Madrid: Adan; Trippier, Gimenez, Hermoso, Lodi; Vitolo, Llorente, Saul, Koke; Costa, Felix.

Juventus: Szczesny; Cuadrado, Bonucci, de Ligt, Sandro; Rabiot, Khedira, Matuidi; Bernardeschi, Higuain, Ronaldo.



Avancronica meciului Atletico Madrid – Juventus