Champions League

Avancronica Liverpool-Chelsea

Iata avancronica primei manse din semifinalele Ligii Campionilor, care se va disputa marti seara intre Liverpool si Chelsea, cu incepere de la ora 21:45.
Liverpool si Chelsea se intalnesc pentru a treia oara in ultimii patru ani in semifinalele Ligii Campionilor, in celelalte doua intalniri, din 2005 si 2007, cormoranii mergand mereu mai departe dupa ce au castigat cu 1-0 pe Anfield Road.

Intalnirea dintre Liverpool si Chelsea va fi una jubilara. Meciul de marti seara de pe Anfield Road va fi meciul cu numarul 150 in toate competitiile, cormoranii avand un bilant pozitiv in fata londonezilor. Elevii lui Rafa Benitez s-au impus de 67 de ori, 31 de meciuri s-au terminat la egalitate, iar londonezii au castigat de 48 de ori. Statistica de pe Anfield Road nu le da deloc curaj londonezilor, incat ei au reusit doar 10 victorii si 15 remize in cele 73 de intalniri disputate.

Inaintea acestei partide, cei doi antrenori au dat declaratii care de care mai ciudate. Avram Grant a spus ca si-l doreste cu orice pret pe Steven Gerrard pe Stamford Bridge, iar Rafa Benitez a raspuns astfel. "Nu conteaza ce isi doreste Avram Grant. Toata lumea stie ca Roman Abramovici este omul care se ocupa de echipa, si nu antrenorul."

Favoritul lui Avram Grant, Steven Gerrard, ar putea lipsi in intalnirea de pe Anfield Road, dupa ce s-a accidentat la gat. Mijlocasul cormoranilor va afla abia marti daca va putea juca, iar daca nu o va face locul sau va fi luat de Lucas. De partea cealalta, Michael Essien este suspendat si locul sau va fi luat de Frank Lampard, cel care in ultimele meciuri de Liga Campionilor nu a evoluat.

Trei fotbalisti de la Liverpool trebuie sa fie extrem de atenti. Jamie Carragher, Steven Gerrard si Fabio Aurelio vor absenta in mansa secunda daca vor primi un cartonas galben, in timp ce cei de la Chelsea nu au nici un jucator in aceasta situatie.

Formatii probabile:
Liverpool: Reina – Arbeloa, Carragher, Hyypia, Aurelio – Mascherano, Alonso – Kuyt, Gerrard, Babel – Torres
Chelsea: Cech – Ferreira, Carvalho, Terry, A Cole – Makelele – Obi, Lampard – J Cole, Kalou – Anelka

Onlinesport


Avancronica Liverpool-Chelsea