Champions League

Au mai ramas bilete la Steaua - Bayern

FC Steaua a vandut, pana luni seara, 15.864 de pachete de bilete pentru meciurile de pe teren propriu din Liga Campionilor, de marti, restul urmand sa fie distribuite tichete pentru meciul cu Bayern Munchen, informeaza gruparea "ros-albastra".
Preturile biletelor sunt urmatoarele: 100 de lei la peluze, 200 de lei la tribuna a doua, 250 de lei la tribuna intai, 400 de lei la tribuna zero si 500 de lei la fotolii.

Partida Steaua - Bayern Munchen, contand pentru prima etapa a grupei F a Ligii Campionilor, va avea loc miercuri, de la ora 21.45, si va fi transmisa de Pro TV.

400 de bilete pentru liceeni

Steaua va oferi, in cadrul unei campanii Fair-Play lansate inaintea meciului cu Bayern Munchen, contand pentru prima etapa a Ligii Campionilor, 400 de bilete elevilor din liceele bucurestene, informeaza site-ul oficial al gruparii ros-albastre.

Campania se va desfasura in liceele din Municipiul Bucuresti pana la sfarsitul anului scolar si are ca obiectiv principal constientizarea de catre tineri a pericolelor la care se expun atunci cand recurg la manifestari violente pe stadioane sau in alte locuri publice, urmarind stabilirea unei comunicari directe cu liceenii. FC Steaua si Jandarmeria Romana le vor asigura elevilor protectia si transportul la meci.

"Prin intermediul acestei actiuni, clubul Steaua accentueaza ideea ca mesajele sociale si spiritul de fair-play sunt principalele arme ale cluburilor in lupta cu violenta si comportamentul nesportiv pe stadioane", a declarat presedintele CA al FC Steaua, Valeriu Argaseala.

Lansarea campaniei va avea loc, marti, incepand cu ora 10.00, la Liceul Mircea Eliade, iar clubul Steaua va fi reprezentat de ambasadorul anti-rasism al FIFA in Romania, Banel Nicolita.

Mediafax




Au mai ramas bilete la Steaua - Bayern