Champions League

Atletico Madrid, victorie la limita in fata lui Bayern Munchen

In stilul caracteristic impus de Diego Simeone echipa Atletico Madrid a obtinut o victorie la limita, scor 1-0, pe teren propriu in fata campioanei Germaniei.

Yannick Carrasco a marcat unicul gol al meciului pe o contra in minutul 35 dupa ce Xabi Alonso a pierdut un duel aerian in propria jumatate. Mijlocasul belgian a pornit cu mingea la picior si cu trei adversari in fata a prins poarta cu un sut pe jos, mingea intalnind si bara fara nicio sansa pentru Neuer.

Pana la deschiderea scorului Atletico a fost echipa care a stat mai mult la cutie, dar si formatia care a ratat mai multe ocazii de gol. Cea mai mare la reluarea cu capul a lui Torres in bara din minutul 22.

Patru minute mai devreme portarul Neuer respinsese in fata sutul lui Carrasco din interiorul careului, dupa ce la cealalta poarta Oblak il blocase in minutul 13 pe Muller, jucator excelent gasit de Thiago.

In partea secunda jocul a continuat dupa aceleasi coordonate, Bayern Munchen cautand cu disperare golul egalizator, in timp ce Atletico a ramas la cutie pentru apararea avantajului minim.

Cei care au trecut pe langa gol au fost tot madrilenii prin Antoine Griezmann, jucator care a ratat un penalty in minutele de final. Lovitura de la 11 metri obtinuta de Filipe Luis in duel cu Vidal a fost executata de francez in bara transversala.

Intrat la Bayern in partea secunda, olandezul Robben a ratat cea mai mare ocazie a partii secunde in secventele de final cu un sut din afara careului care a trecut alaturi.

Rostov, echipa la care Andrei Prepelita a fost rezerva, a remizat cu PSV Eindhoven pe teren propriu in cealalta partida a grupei, scor 2-2. Echipa rusa a condus de doua ori dupa reusitele lui Poloz, iar PSV a revenit de fiecare data egaland prin Propper si De Jong. La 2-2, in repriza secunda, echipa olandeza a ratat un penalty prin acelasi Propper.

Atletico are sase puncte in clasament, fiind urmata de Bayern cu 3, PSV si Rostov fiecare cu un punct.



Atletico Madrid, victorie la limita in fata lui Bayern Munchen