Champions League

Atacantul in varsta de 15 ani al norvegienilor crede ca Steaua este de batut

Echipa Stromsgodset, care a pierdut cu 1-0 in fata Stelei in primul meci din turul 2 preliminar al Ligii Campionilor, crede ca trebuia sa castige partida de miercuri seara. De asemenea, norvegienii mai spera inca in returul de la Bucuresti, de pe 23 iulie.

Martin Odegaard (foto sus), in varsta de 15 ani, a intrat pe teren contra Stelei in minutul 85 al meciului din preliminariile Ligii Campionilor.

"A fost incredibil sa vad ce bine am jucat impotriva unei echipe atat de bune, dar nu am reusit sa marcam, ceea ce meritam. Avem incredere pentru retur, sa vedem ce va fi", a declarat Odegaard.

[news-108261]

Atacantul belgian Marvin Ogunjimi  a spus ca "meritam mai mult de atat. Am fi putut bate Steaua. Am fost aproape sa marcam, insa portarul lor a iesit la rampa. A fost doar un 1-0, dar cred ca putem juca mai bine si puteam obtine un rezultat mai bun. Este o lupta deschisa si in mod cert putem intoarce rezultatul".

Ogunjimi  a promis inclusiv de la el mai multe in retur: "Am revenit pe teren si sunt la doar 60% din capacitate. Pot mai mult".



Atacantul in varsta de 15 ani al norvegienilor crede ca Steaua este de batut