Champions League

Asa am trait: Barcelona-Manchester United 0-0

Onlinesport a transmis in direct a doua semifinala a Ligii Campionilor, FC Barcelona primind pe Nou Camp replica englezilor de la Manchester United intr-un duel foarte echilibrat. Cele doua echipe au incheiat in cele din urma la egalitate, scor 0-0.
Final de partida la Barcelona intre echipa locala si Manchester United. Va multumim pentru atentia acordata si va invintam sa ramaneti in continuare alaturi de Onlinesport.

89' Meciul de pe Nou Camp va fi prelungit cu doua minute.

85' Iniesta trimite periculos din afara careului, dar sutul jucatorului spaniol este retinut de Van der Sar.

84' Intra Giggs in locul lui Tevez. United se apara aproape cu tot efectivul la fiecare faza de atac a gazdelor. Presiune tot mai accentuata a catalanilor la poarta engleza.

82' Noul intrat Henry suteaza puternic din afara careului, Van der Sar respingand cu dificultate in lateral.

76' Modificare si in tabara gazdelor: intra Henry in locul lui Deco.

75' Schimbare la United: intra Nani in locul lui Rooney.

73' Posesie zdrobitoare in favoarea Barcelonei, care a avut balonul 65 % din timpul efectiv de joc.

68' Un joc tot mai defensiv pentru United, in timp ce Barcelona continua sa caute drumul spre poarta olandezului Van der Sar.

65' Corner pentru gazde, balonul ajunge in afara careului la Deco, dar executia acestuia trece pe langa poarta.

60' Schimbare la Barcelona: intra Krkic in locul lui Messi. Aplauze la scena deschisa pentru noul intrat.

54' Oaspetii raspund prin Carrick, acesta finalizand cu sut pe langa poarta o frumoasa patrundere pe stanga in careul catalan.

52' Barcelona se joaca cu ocaziile, Eto'o sutand pe langa poarta dintr-o pozitie ideala, liber in careul advers.

51' Eto'o patrunde in viteza in careul englez, centreaza pentru Messi, dar Brown este atent si respinge in afara careului.

49' Barcelona incepe partea secunda la fel cum a incheiat-o pe prima, Zambrotta sutand putin peste poarta lui Van der Sar.

47' Messi suteaza periculos, dar mingea este deviata in lateral de Brown.

22:45 A inceput repriza secunda a meciului de pe Nou Camp.

22:31 Final de prima repriza.

43' Marquez il opreste prin fault pe Ronaldo si primeste un cartonas galben care il scoate din calculele meciului retur de pe Old Trafford.

41' Dupa cateva minute de respiro, Barcelona reia atacurile in viteza la poarta lui Van der Sar.

34' Eto'o primeste un balon la marginea careului advers, dar sutul sau cu piciorul drept este deviat in bratele lui Van der Sar de cei doi fundasi centrali ai lui United.

30' United are o buna sansa la poarta gazdelor, Park reluand cu capul din coltul careului mic. Prinde Valdes fara probleme. In cealalta jumatate Messi il ridiculizeaza pe Evra spre incantarea publicului spectator.

28' Actiunile in viteza ale catalanilor continua, fara insa a pune in pericol poarta lui United. Campioana Angliei replica prin Ronaldo, acesta cazand in careul Barcelonei in duel cu Marquez.

23' Iniesta ramane liber la 20 de metri de poarta lui United si trage slab, pe langa buturile aparate de Van de Sar.

21' Centrare a lui Abidal in fata portii si balonul este deviat in corner. Respinge de acolo Brown si faza ramane in cele din urma fara rezultat.

18' United continua sa se apere grupat, jocul fiind dominat de Barcelona, Deco si Messi hartuind in permanenta defensiva 'diavolilor'. 

13' Barcelona are o viteza in plus fata de United, majoritatea fazelor ofensive ale gazdelor avandu-l in prim plan pe Lionel Messi.

7' Un prim corner al catalanilor, Xavi incercand sa-l gaseasca pe Eto'o cu un balon la coltul scurt. Balonul ajunge la Messi care trimite in centrul careului, englezii respingand in corner. Creste presiunea gazdelor la poarta lui United.

5' Inceput echilibrat pe Nou Camp, englezii de la Manchester United avand mai mult initiativa.

2' Cristiano Ronaldo rateaza un penalty acordat de Busacca la hentul lui Milito. Mingea trimisa de starul portughez a trecut pe langa poarta lui Valdes.

- A inceput meciul de pe Nou Camp, cu Massimo Busacca la centru.

FC Barcelona: Valdes - Zambrotta, Marquez, Milito, Abidal - Xavi, Toure, Deco - Messi, Eto'o, Iniesta. Antrenor: Franck Rijkaard.

Manchester United: Van der Sar - Hargreaves, Ferdinand, Brown, Evra - Park, Scholes, Carrick, Ronaldo - Tevez, Rooney. Antrenor: Alex Ferguson.


Asa am trait: Barcelona-Manchester United 0-0