Champions League

AS Roma - Real Madrid, duelul care poate califica ambele echipe in optimi

Sursă foto: https://twitter.com/ASRomaNorthUK

Seara de marti propune in Liga Campionilor confruntarea dintre AS Roma si Real Madrid printre meciurile considerate vedeta.

Miza jocului este una majora, cu implicatii in ceea ce priveste calificarea in faza eliminatorie. Roma se califica in optimi cu o remiza, daca in cealalta partida CSKA Moscova nu invinge pe Viktoria Plzen, in timp ce Real Madrid si-ar asigura trecerea pe primul loc cu o victorie pe Olimpico.

Inaintea meciului direct cele doua echipe sunt la egalitate, fiecare cu 9 puncte, fiind despartite doar de golaveraj. Real Madrid ar obtine calificarea indiferent de rezultat, daca CSKA nu obtine cele trei puncte cu Plzen.

Vedeti aici cotele oferite de BAUMBET pentru meciul Roma - Real Madrid

Real Madrid a ajuns la Roma cu moralul serios sifonat dupa un sec 0-3 cu Eibar in ultima etapa din La Liga. Prima infrangere cu Santiago Solari pe banca, omul promovat de la echipa a doua sa-l inlocuiasca pe Julen Lopetegui, calul mort pe care a mizat Florentino Perez dupa despartirea de Zinedine Zidane.

De 11 ori s-au mai intalnit Roma si Real Madrid in Liga Campionilor. Cinci dintre confruntari au avut loc in Cetatea Eterna, unde Real s-a impus de patru ori. Singura victorie pe teren propriu a giallorosilor a fost obtinuta in 19 februarie 2008, un 2-1 in prima mansa a optimilor de finala.

La ultima vizita a unei echipe din Italia pe Olimpico, AS Roma i-a administrat un categoric 3-0 Barcelonei in 10 aprilie anul acesta, intorcand soarta calificarii in semifinale dupa 1-4 in tur. A fost un meci urias pentru Roma.

Real Madrid are amintiri placute din Italia, unde n-a mai pierdut de trei ani si a castigat categoric la ultimele doua vizite, 3-1 cu Napoli in martie 2017 si 3-0 cu Juventus in aprilie 2018.

Redactia noastra recomanda la Roma - Real Madrid un 1X, pronostic pentru care BAUMBET ofera o cota de 1.90.

Echipele probabile

Roma: Olsen; Fazio, Manolas, Juan Jesus; Florenzi, Cristante, Nzonzi, Kolarov; Ünder, El Shaarawy; Džeko;

Real Madrid: Courtois; Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo Ceballos, Kroos, Modrić; Isco, Bale, Benzema.



AS Roma - Real Madrid, duelul care poate califica ambele echipe in optimi