Champions League

Arsenal intoarce spectaculos rezultatul cu Anderlecht. Borussia merge ceas

Tunarii au dat lovitura in prelungirile meciului de la Bruxelles si au plecat cu trei puncte nesperate din barlogul celor de la Anderlecht.

Gazdele au deschis scorul printr-un hondurian de 21 ani pe nume Najar. Acesta a reluat plasat cu capul in minutul 71 din centrarea lui Praet la o faza care nu anunta mare lucru.

Minutele se scurgeau spre un succes al gazdelor, care intre timp s-au jucat cu ocaziile la poarta lui Martinez, insa finalul a apartinut lui Arsenal.

Gibbs a restabilit egalitatea cu un sut in forta trecandu-si in cont prima sa reusita in grupele Ligii Campionilor.

Dezastrul pentru Anderlecht s-a profilat insa in minutele suplimentare de prelungiri cand mingea sutata de Alexis a ajuns cu sansa in piciorul lui Podolski si acesta a indeplinit o simpla formalitate din 2-3 metri.

Chiar daca ocupa un neverosimil loc 14 in Bundesliga, Borussia Dortmund merge ceas in Liga Campionilor obtinand al treilea succes consecutiv.

Finalista din 2013 s-a impus cu un categoric 4-0 pe terenul celor de la Galatasaray prin reusitele lui Aubameyang (2), Reus si Ramos.Arsenal intoarce spectaculos rezultatul cu Anderlecht. Borussia merge ceas