Champions League

Arsenal ii trage presul de sub picioare lui Jurgen Klopp

Aflata in prag de retrogradare din 1.Bundesliga, Borussia Dortmund s-a hranit in aceasta toamna din rezultatele pozitive obtinute in Liga Campionilor, insa miercuri seara s-a produs ruptura si in competitia europeana.

Borussia Dortmund s-a inclinat pe terenul lui Arsenal, cu 2-0, insa ramane la conducerea Grupei D, una in care mai exista o singura necunoscuta inaintea ultimei etape si anume ordinea primelor doua clasate.

Sanogo a deschis scorul dupa nici doua minute de la startul partidei cu un sut printre picioarele lui Weidenfeller la capatul unei combinatii rapide cu Cazorla in marginea careului.

Alexis Sanchez si-a trecut numele pe lista marcatorilor cu o executie spectaculoasa in debutul partii secunde si Arsenal a ajuns la zece puncte.

Borussia Dortmund primeste in ultima etapa vizita lui Anderlecht, echipa care si-a asigura locul trei si calificata in 16-imile Europa League dupa 2-0 acasa cu Galatasaray. 

Dubla lui Mbemba a eliminat-o din Europa pe Galatasaray, formatie care a incheiat meciul in zece dupa eliminarea lui Inan.



Arsenal ii trage presul de sub picioare lui Jurgen Klopp