Champions League

Antal a vazut un Otelul demn de Liga. Giurgiu il contrazice

Mijlocasul galatenilor, Liviu Antal, a afirmat ca Otelul a demonstrat ca poate face fata in Liga Campionilor, desi nu a obtinut nici un punct in cinci meciuri.
"Am inceput foarte bine, am facut un meci extrem de bun, dar am luat goluri pe greselile noastre. Pacat ca am pierdut desi am jucat foarte bine. Nu iesim din Liga cu capul plecat, nu avem de ce. Asta este fotbalul romanesc! Noi am demonstrat ca putem sa tinem piept oricui, dar un gol ne-a fost fatal", a spus Liviu Antal la TVR.

"N-avem cum sa fim multumiti mai ales ca nu am reusit sa strangem nici un punct. Suntem dezamagiti, asteptam mult mai multe. Din pacate am luat golurile mult prea repede si pe final nu am reusit sa mai intoarcem rezultatele", a replicat capitanul Gabi Giurgiu.

Otelul Galati a suferit o noua infrangere in grupele Ligii Campionilor, fiind invinsa pe teren propriu de FC Basel, scor 2-3. Golurile noastre au fost reusite de Giurgiu si Antal.

Dupa rezultatele inregistrate marti seara, Manchester United, Benfica si Basel impart primul loc, cu cate 8 puncte, in timp ce Otelul a ramas fara nici un punct.

In ultima runda, pe 7 decembrie, Benfica va intalni Otelul pe teren propriu, iar Basel va juca impotriva lui Manchester United.

Onlinesport


Antal a vazut un Otelul demn de Liga. Giurgiu il contrazice