Champions League

Anorthosis a produs socul serii in Liga Campionilor

Cosmarul celor de la CFR Cluj, Anothosis Famagustas, a produs surpriza serii in prima mansa a turului trei preliminar al Ligii Campionilor, reusind sa castige pe teren propriu impotriva lui Olympiakos.
Cipriotii au avut un noroc incredibil in partida cu campioana Greciei, toate cele trei goluri fiind, de fapt, autogoluri. Vassillos Torosidis, Lukasz Sosin si Vincent Labant au fost ghinionistii serii.

Aproape de o suprirza a fost si Fenerbahce, care insa a revenit de la 0-2 pe terenul lui Partizan Belgrad, reusind sa scoata o remiza gratie golurilor marcate de Alex si Daniel Guiza, ultimul aflat la primul gol in tricoul turcilor.

Dupa ce a eliminat Anderlecht in turul doi, BATE Borisov continua seria ispravilor pe plan european, obtinand o victorie in deplasarea de la Levski Sofia, scor 1-0, lucru care a dus la demisia antrenorului bulgar Velislav Vutsov.

Avandu-l in teren pe Razvan Rat inca din primul minut, Sahtior Donetsk a obtinut o victorie linistitoare in fata croatilor de la Dinamo Zagreb, scor 2-0, golurile fiind reusite de croatul Darijo Srna si de Brandao.

Elevii lui Ladislau Boloni au ascultat sfatul antrenorului roman de a nu isi respecta adversarii pe teren, astfel ca Standard Liege - Liverpool s-a terminat fara gol, returul din Anglia anuntandu-se unul de foc.

Alte rezultate din prima mansa a turului trei preliminar:
Fiorentina - Slavia Praga 2-0
Spartak Moscova - Dinamo Kiev 1-4
Aalborg - Kaunas 2-0
Brann - Marseille 0-1
Juventus - Artmedia Bratislava 4-0
Schalke 04 - Atletico Madrid 1-0
Sparta Praga - Panathinaikos 1-2
Twente - Arsenal 0-2
Guimaraes - Basel 0-0
Barcelona - Wisla Cracovia 4-0

Onlinesport


Anorthosis a produs socul serii in Liga Campionilor