Champions League

Ancelotti pune revenirea din meciul cu Manchester City pe seama istoriei Realului

Sursă foto: https://twitter.com/realmadrid

Echipa spaniola Real Madrid a revenit de niciunde si a intors spectaculos returul cu Manchester City pentru calificarea in finala Champions League.

Condusa pe teren cu 1-0, noua campioana a Spaniei a lovit letal de doua ori in doua minute prin Rodrygo Vinicius trimitand partida in prelungiri.

Apoi, a iesit la rampa si Karim Benzema cu un penalty obtinut si transformat pentru una dintre cele mai spectaculoase calificari din istoria fotbalului.

"Este maretia acestui club, care nu te lasa sa ramai cazut la pamant atunci cand pare ca totul s-a terminat. Iti da puterea de a continua, de a crede pana la capat.

"Este cel mai mare club din lume si sunt fericit sa fiu antrenor aici. Am meritat sa mergem la Paris pentru a juca finala si vom vedea ce se va intampla", a spus Carlo Ancelotti pentru BT Sport.

Desi jucatorii Realului au sarbatorit alaturi de fani ca si cum castigasera trofeul, Ancelotti ramane prudent si constient ca mai e un pas pana acolo.

"Inca nu este un succes, pentru ca lipseste ultimul pas. Meciul a fost echilibrat, disputat. Cand parea ca se termina, am gasit ultima picatura de energie pentru a egalat.

"Obtinusem deja un avantaj moral important, cand trecusem in avantaj. Asta mi s-a intamplat si mie, in finala cu Liverpool", a mai spus Ancelotti, amintindu-si de celebra finala pierduta cu AC Milan dupa ce echipa lui Don Carlo avusese 3-0 la un moment dat.

Real Madrid o va intalni pe FC Liverpool in finala programata pe 28 mai la Paris, pe Stade de France, dupa ce a trecut cu 6-5 la general de Manchester City.



Ancelotti pune revenirea din meciul cu Manchester City pe seama istoriei Realului