Champions League

Ancelotti il compara pe Benzema cu un vin de colectie

Sursă foto: https://twitter.com/realmadriden/

Antrenorul italian abia revenit pe banca lui Real Madrid dupa covid nu stie ce cuvinte de lauda sa mai foloseasca la adresa atacantului francez Karim Benzema.

Real Madrid s-a impus in deplasare cu Chelsea, scor 3-1, dupa un hattrick reusit de Benzema, cel mai important jucator al echipei spaniole in acest moment.

Omul care practic a decis de unul singur returul cu Paris Saint-Germain si care i-a lipsit atat de mult lui Real Madrid in El Clasico pe teren propriu, cand formatia lui Ancelotti a fost spulberata de Barcelona lui Xavi, cu 4-0.

“In fiecare zi este tot mai bun, ca un vin bun. Se simte important in echipa si are multa personalitate, iar asta face diferenta la un jucator”, a declarat Ancelotti despre Benzema dupa victoria de la Londra.

Benzema ajunge la doua hattrick-uri consecutive in Champions League si devine primul jucator francez cu 11 goluri marcate in acelasi sezon in principala competitie europeana.

In plus, Benzema si-a corectat recordul personal de goluri in toate competitiile, ajungand la 37 de reusite.

Real Madrid nu o invinsese niciodata pe Chelsea in sase confruntari directe.

Victoria de miercuri seara este prima obtinuta de liderul din La Liga in deplasare contra unei echipe din Anglia dupa sapte ani.

Ultima oara Real se impunea pe Anfield Road in fata lui Liverpool.



Ancelotti il compara pe Benzema cu un vin de colectie