Champions League

Steaua - Sporting, cateva detalii cheie inaintea returului de la Bucuresti

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial/

Dincolo despre discutia privind starea gazonului proaspat montat pe Arena Nationala, un amanunt ii face pe cei de la Steaua sa tremure inaintea returului cu Sporting din playoff-ul Champions League.

Steaua a castigat un singur meci pe teren propriu in acest sezon si se intampla in urma cu mai bine de o luna in chiar prima etapa de campionat.

Un 2-1 cu FC Voluntari obtinut in prelungiri.

In plus, Steaua a primit gol in toate cele cinci partide jucate pe teren propriu, fie ca adversarele care au calcat pe terenul Arenei Nationale au fost Voluntari, Viktoria Plzen, CSU Craiova, CSM Poli Iasi sau Astra Giurgiu.

La fel de adevarat este si ca Steaua n-a pierdut niciun meci in acest sezon cu Nicolae Dica, dar pentru calificarea in grupele Champions League egalul nu este de ajuns.

De cealalta parte, Sporting Lisabona a disputat patru meciuri oficiale si nu a primit inca gol, reusind sa marcheze de opt ori.

Steaua a fost aproape sa sparga gheata in meciul tur de la Lisabona, insa Alibec si Enache au ratat doua mari ocazii singuri cu portarul.

Echipa lui Nicolae Dica are cinci victorii si cinci remize in acest sezon din zece meciuri oficiale disputate, in timp ce Sporting a castigat tot cu expceptia meciului tur cu Steaua.



Steaua - Sporting, cateva detalii cheie inaintea returului de la Bucuresti