Champions League

Alexander Frei: "CFR e o echipa de invins, schimbarile de la ei pot fi in avantajul nostru"

Atacantul echipei FC Basel, Alexander Frei, a declarat marti, la sosirea pe Aeroportul International Cluj-Napoca, ca spera ca schimbarea de antrenor din tabara adversarilor de la CFR Cluj sa fie în avantajul formatiei sale, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Sper sa fie un avantaj ca ei au schimbat antrenorul. Noi tratam fiecare partida la victorie. CFR Cluj e o echipa de învins. I-am analizat bine si îi cunoastem. Vom avea si fanii alaturi, iar asta conteaza mult", a declarat atacantul Alexander Frei.

La fel de optimist a fost si fundasul central ghanez, Samuel Inkoom, care a recunoscut ca nu stie niciun fotbalist din tabara clujenilor. Fundasul african în vârsta de 22 de ani a afisat o atitudine extrem de optimista si a anuntat ca FC Basel este favorita grupei E din Liga Campionilor, iar apoi urmeaza Bayern Munchen. "Noi am venit aici sa ne jucam sansa, cred ca putem învinge. Nu stiam ca cei de la CFR au schimbat antrenorul, dar cu siguranta noul tehnician va încerca sa schimbe ceva la echipa. Nu va fi usor. Nu stiu niciun jucator de la CFR. Noi suntem favoriti în aceasta grupa, apoi Bayern. În fotbal totul tine de încrederea în propriile forte", a declarat Samuel Inkoom.

În acelasi avion cu jucatorii elvetieni au sosit si aproximativ 120 de fani ai FC Basel. Mai multi dintre acestia s-au oprit în centrul orasului, vizitând biserica romano-catolica Sf. Mihail.

CFR Cluj va întâlni formatia elvetiana FC Basel în prima etapa a Ligii Campionilor, grupa E. Partida se va disputa miercuri seara, de la ora 21.45, pe stadionul Dr. Constantin Radulescu.

MediafaxAlexander Frei: "CFR e o echipa de invins, schimbarile de la ei pot fi in avantajul nostru"