Champions League

Ajax si Juventus amana verdictul pentru returul de la Torino. Statistica e de partea campioanei Italiei

Sursă foto: https://twitter.com/ChampionsLeague/

Echipele Ajax Amsterdam si Juventus Torino au remizat, scor 1-1 (0-1), miercuri seara, in mansa tur a sferturilor din Liga Campionilor.

Juventus a deschis scorul prin Cristiano Ronaldo in minutul 45 la ceea ce avea sa ramana pana la final singura reluara pe poarta a campioanei Italiei.

Atacantul portughez a ajuns la 125 de goluri in Liga Campionilor, 64 dintre acestea fiind marcate in faza eliminatorie.

"Lancierii" au restabilit egalitatea in chiar primul minut al partii secunde prin Neres.

La 0-0 cei de la Ajax au ratat marile ocazii prin Ziyech si Van de Beek. Prima sansa a celor de la Juventus a aparut abia in minutul 37, cand mingea trimisa de Bernardeschi a ajuns in plasa laterala.

Cu zece minute inaintea finalului noul intra Ekkelenkamp a irosit cea mai mare sansa a lui Ajax, un sut blocat in extremis de portarul Szczesny.

Douglas Costa avea sa suteze peste cinci minute in bara dupa o cursa pe stanga, irosind sansa unei victorii nesperate pentru Juventus.

Ajax a fost echipa mai buna dupa aspectul jocului si cei de la Juventus se pot declara mai mult decat multumiti cu remiza obtinuta.

Statistica le da sperante celor de la Juventus, echipa care s-a calificat de sase ori in sapte ocazii dupa ce a incheiat cu 1-1 mansa tur in deplasare. O data s-a intamplat chiar contra lui Ajax, in sezonul 1977/78.

Caseta tehnica

Ajax: Onana; Veltman, De Ligt, Blind, Tagliafico; Van de Beek, De Jong, Schöne (Ekkelenberg 75); Ziyech, Tadic, Neres.

Juventus: Szczesny; Cancelo, Bonucci, Rugani, Alex Sandro; Bentancur, Pjanic, Matuidi (Dybala 75); Bernardeschi (Khedira 93), Mandzukic (Douglas Costa 60), Cristiano Ronaldo.



Ajax si Juventus amana verdictul pentru returul de la Torino. Statistica e de partea campioanei Italiei