Champions League

A 19-a victorie consecutiva pentru Manchester City

Sursă foto: https://twitter.com/ManCity/

“Cetatenii” isi continua seria succeselor indiferent de competitie in care participa.

Echipa pregatita de Pep Guardiola a castigat impotriva Borussiei Monchengladbach, cu 2-0, un meci considerat in deplasare, la Budapesta, in mansa tur a optimilor de finala in Champions League.

Bernardo Silva (29) si Gabriel Jesus (65) au marcat golurile celei de-a 19-a victorii la rand pentru Manchester City in toate competitiile.

Vicecampioana Angliei ajunge la 26 de partide fara infrangere, serie inceputa dupa un 0-2 cu Tottenham in Premier League, in noiembrie 2020.

Meciul disputat pe Puskas Arena s-ar fi incheiat cu zero in dreptul interventiilor din partea portarului Ederson fara sutul lui Hannes Wolf de la ultima faza a meciului.

O partida dominata autoritar de oamenii lui Guardiola, “cetatenii” fiind cu un pas in sferturile de finala si mai aproape de mult ravnitul trofeu.

Meciul retur va avea loc la Manchester, pe Etihad Stadium, in 16 martie.

Monchengladbach are nevoie de un adevarat miracol pentru a intoarce soarta calificarii.

Mai ales dupa prestatia de la Budapesta unde momente bune trupa germana abia a iesit din propriul careu, sa nu mai vorbim de jumatatea adversa de teren.

Si vorbim de o echipa care a marcat 16 goluri in faza grupelor. Doar Bayern Munchen (18) a inscris mai multe goluri decat Gladbach in grupe.

Jocul zdrobitor de posesie al lui Manchester City i-a sufocat la propriu pe cei de la Gladbach, iar singura interventie a portarului Ederson a venit abia in minutele de prelungire, cum aminteam mai sus.



A 19-a victorie consecutiva pentru Manchester City