Champions League

5 cauze ale unui 0-4 dezastrous pentru Barcelona

Barcelona a fost surclasata marti seara de PSG intr-o maniera ireala. Ce s-a intamplat cu echipa catalana? Ce a fost la acest dezastru?

Nici o echipa nu s-a calificat mai departe dintr-o mansa eliminatorie de Liga Campionilor pierduta un 0-4. Aceasta este situaia Barcelonei dupa un 0-4 dur la Paris. Dar ce a dus la acest rezultat disproportionat?

1. Lipsele din aparare. Alexis Vidal, accidentat, a cantarit greu in apararea slabita a Barcelonei.

2. Luis Enrique, fara raspuns. Antrenorul catalan nu a putut face nimic sa contracareze atacurile lui PSG.Barcelona a aratat incapabila sa iasa cu mingea fluent din propriul teren si sa o duca legat spre poarta adversa.

3. Transferurile nu au aratat nimic. Noii jucatori veniti la echipa nu au adus nici un plus. Andre Gomes si Umniti au clacat in primul meci de mare intensitate.

4. Vedetele s-au stins. Contra lui PSG, numele mari ale Barcelonei au apus la mijlocul terenului. Messi, Iniesta sau Busquetes au fost incapabili sa se evidentieze in joc. Iar fara ei, echipa a fost una mediocra. 

5. Pregatirea fizica. Barcelona pare sa fie la acest moment o echipa care sufera la capitolul rezistenta fizica. Meciurile de campionat si Cupa s-au adunat recent si par a fi pus plumb in picioare jucatorilor. 



5 cauze ale unui 0-4 dezastrous pentru Barcelona