Champions League

10 goluri marcate in Grupa A din Champions League

Hemoragie de goluri miercuri seara, in Grupa A din Liga Campionilor, acolo unde Manchester United si Basel s-au impus la scor.

Basel a trecut cu 5-0 pe teren propriu de Benfica, iar United a invins cu 4-1 pe terenul celor de la TSKA Moscova. Un amanunt interesant, englezii au jucat cu al treilea echipament de joc, de culoare gri, nemaifiind vazuti intr-o astfel de cromatica din anul 1996.

Basel - Benfica 5-0
Lang a deschis scorul pentru elvetieni in minutul 2, iar apoi acestia siau dublat avantajul in minutul 20 prin Oberlin. Cu acest scor la s-a intrat la pauza, iar Basel a marcat pentru 3-0 din penalty in minutul 60, prin Ricky van Wolfswinkel. In minutul 62, de la Benfica a fost eliminat Andre Almeida, iar Basel a mai inscris de doua ori pe final prin Oberlin si Riveros. 

TSKA Moscova - Manchester United 1-4
In ceea ce o priveste de United, gruparea engleza a marcat 3 goluri in primele 27 de minute ale meciului de la Moscova, dintre care doua ale lui Lukaku si un penalty al  lui Martial. In repriza a doua a mai marcat si Henrik Mkhitaryan, iar gazdele au reusit golul de onoare in minutul 90 prin Konstantin Kuchaev.

United este lider in Grupa A cu 6 puncte, 7 goluri marcate si doar 1 primit, urmata de Basel cu 3 puncte, 5 goluri marcate si 3 primite.



10 goluri marcate in Grupa A din Champions League