Bundesliga

Un nou episod din derby-ul Dortmund - Schalke (sambata, 16:30). Echipele probabile si cotele FORTUNA

Sursă foto: https://twitter.com/Deutschland_BRD/

Marile rivale Borussia Dortmund si Schalke 04 reiau istoria confruntarilor directe, dupa ce formatia din Gelsenkirchen a revenit in 1.Bundesliga.

Cotele FORTUNA: Dortmund 1.40| Egal 5.40| Schalke 7.20

Inainte de retrogradarea in esalonul secund Dortmund marcase de sapte ori fara sa incaseze vreun gol in ultima dubla din campionat cu Schalke.

Dortmund vine dupa o saptamana de cosmar, pierzand in campionat cu RB Leipzig (0-3) la debutul lui Marco Rose, fostul tehnician al Borussiei, pe banca echipei din estul Germaniei.

A urmat apoi la mijlocul saptamanii infrangerea suferita de asemenea in deplasare cu Manchester City (1-2), in grupele UEFA Champions League. Meci in care Dortmund a deschis scorul.

Dupa aceste doua deplasari dificile echipa lui Edin Terzic mizeaza pe aportul fanilor de pe Signal Iduna Park pentru a-i impinge de la spate in duelul cu Schalke 04.

O echipa care etapa trecuta a bifat primul succes de la revenirea in 1.Bundesliga, 3-1 cu VFL Bochum, una dintre contracandidatele in lupta pentru evitarea retrogradarii.

Schalke a pierdut la Koln (1-3), dupa care a scos doua remize in deplasare cu Wolfsburg (0-0) si Stuttgart (1-1).

Bilantul Borussiei Dortmund pe teren propriu in actuala editie de campionat este de doua victorii la limita (1-0) cu Leverkusen si Hoffenheim, respectiv o infrangere cu Werder Bremen (2-3).

Echipele probabile

Dortmund: Meyer; Wolf, Hummels, Schlotterbeck, Guerreiro; Bellingham, Ozcan; Reyna, Reus, Brandt; Modeste.

Schalke: Schwolow; Matriciani, van den Berg, Yoshida, Ouwejan; Flick, Krauss, Zalazar; Drexler, Terodde, Bulter.



Un nou episod din derby-ul Dortmund - Schalke (sambata, 16:30). Echipele probabile si cotele FORTUNA