Bundesliga

Surpriza in Bundesliga: Bayern pierde primul meci dupa cinci victorii la rand

Sursă foto: https://twitter.com/Bundesliga_EN

Campioana Bayern Munchen a fost invinsa, vineri seara, de Hertha Berlin in etapa a 6-a din Bundesliga.

Echipa din capitala Germaniei s-a impus, cu 2-0, prin doua goluri marcate in prima repriza de Ibisevic din penalty (23) la faultul comis de Boateng asupra lui Kalou si de Duda pe contraatac (44). Duda ajunge la cota cinci goluri in acest sezon si ramane golgeter in Germania.

In partea secunda s-a jucat practic la o singura poarta, Neuer fiind aproape la fel de spectator ca oamenii din tribunele Stadionului Olimpic.

Bayern pierde primul meci de la numirea lui Niko Kovac pe banca tehnica si se poate vorbi de o criza la echipa bavareza. Un singur punct in ultimele doua etape de campionat si pentru prima data in acest sezon Bayern nu reuseste sa marcheze.

Pentru Hertha este primul succes cu Bayern dupa 15 meciuri si al patrulea meci consecutiv in care nu pierde contra bavarezilor.

Caseta tehnica

Hertha: Kraft – Lazaro, Stark, Rekik, Mittelstädt – Maier, Skjelbred – Kalou (Leckie 71'), Duda, Dilrosun (Jastrzembski 90+1’) – Ibisevic (c) (Selke 53').

Bayern: Neuer (c) – Kimmich, Boateng, Süle, Alaba – Thiago, Sanches (Gnabry 63') – Robben (Müller 52'), James (Wagner 73'), Ribery – Lewandowski.



Surpriza in Bundesliga: Bayern pierde primul meci dupa cinci victorii la rand