Bundesliga

Surpriza de proportii in Cupa Germaniei. Bayern eliminata de o echipa din al doilea esalon

Sursă foto: https://twitter.com/DFB_Pokal/

Bayern Munchen a parasit Cupa Germaniei in saisprezecimile de finala dupa un meci cu Holstein Kiel, echipa din 2.Bundesliga, decis in urma loviturilor de la 11 metri.

La finalul celor 90 de minute scorul a fost 2-2, dupa ce Bayern a condus, cu 1-0 si 2-1, fiind egalata in minutul 90+5.

Serge Gnabry deschisese scorul in minutul 14, pentru Kiel egaland prima data Fin Bartels, cu opt minute inaintea pauzei.

Leroy Sane a readus-o pe Bayern la conducere imediat dupa pauza, in minutul 47, insa nu a fost de ajuns pentru bavarezi pentru a continua in Cupa Germaniei.

In al cincilea minut aditional gazdele de la Kiel au dat lovitura prin Hauke Wahl, trimitand nesperat meciul in prelungiri.

S-a ajuns in cele din urma la loviturile de departajare, unde singurul penalty a fost ratat de Marc Roca, jucator intrat in locul lui Gnabry in minutul 90+2.

Holstein Kiel este un club infiintat in anul 1900 si care ocupa in prezent locul trei in a doua liga din Germania, la un punct in urma liderului Hamburger SV.

Potrivit site-urilor de specialitate, lotul celor de la Kiel valoreaza in prezent 19.3 milioane de euro, in timp ce Bayern Munchen are un lot cotat la 882 milioane de euro.Surpriza de proportii in Cupa Germaniei. Bayern eliminata de o echipa din al doilea esalon