Bundesliga

Start de sezon in Bundesliga. Totul despre Bayern – Hertha

Sursă foto: https://twitter.com/Bundesliga_EN/

Campioana Bayern Munchen primeste vizita celor de la Hertha Berlin, vineri seara, in primul meci al sezonului din Bundesliga.

Vedeti aici cotele oferite de BAUMBET pentru Bayern - Hertha

Ambele echipe si-au facut incalzirea in Cupa Germaniei. Bayern a trecut de Energie Cottbus, echipa ajunsa in liga a 4-a, cu 4-1, in timp ce Hertha s-a distrat cu Eichstätt, de asemenea echipa de al patrulea esalon.

Hertha a plecat invinsa de la Munchen in ultimele trei sezoane, iar berlinezii spera sa rupa acest lant negativ.

Bayern s-a intarit cu internationalul francez Benjamin Pavard, Fiete Arp, Lucas Hernandez si Ivan Perisic, insa acesta din urma nu are drept de joc din cauza unei suspendari din Italia!

Din 2002 Bayern n-a mai pierdut un meci in prima etapa a sezonului, obtinand de atunci 14 victorii si trei remize in deschiderea Bundesligii.

Mai mult, Bayern a castigat de fiecare data in ultimii sapte ani primul meci al sezonului, iar la final s-a incoronat campionat.

Bayern e neinvinsa in ultimele 24 de meciuri disputate pe teren propriu cu Hertha, echipa care a obtinut doar cinci remize de-a lungul acestor confruntari.

Chiar si asa, berlinezii au pierdut un singur meci din ultimele cinci de campionat cu Bayern, 0-1 in etapa 23 a sezonului trecut.

Hertha l-a transferat peste vara pe Dodi Lukebakio, jucator care sezonul precedent a marcat de patru ori impotriva lui Bayern pe cand evolua pentru Fortuna Dusseldorf.

Echipele probabile

Bayern: Neuer (c) – Kimmich, Süle, Pavard, Alaba – Goretzka, Thiago, Tolisso – Gnabry, Lewandowski, Coman.

Hertha: Jarstein – Klünter, Stark, Rekik, Mittelstädt – Grujic, Duda, Darida – Lukebakio, Ibisevic (c), Kalou.



Start de sezon in Bundesliga. Totul despre Bayern – Hertha