Bundesliga

Sebastian Haller, jucatorul adus la Dortmund pentru a-l face uitat pe Erling Haaland

Sursă foto: https://twitter.com/Gazpachen/

Borussia Dortmund s-a inteles cu atacantul Sebastian Haller de la Ajax Amsterdam, unul dintre cei mai buni marcatori ai UEFA Champions League sezonul precedent.

Ajax va incasa 35 de milioane de euro pentru transferul lui Haller, jucator adus in ianuarie 2021 de la West Ham United pentru 22 de milioane de euro.

Haller este asteptat in cursul zilei de miercuri pentru vizita medicala si semnarea contractului, anunta Fabrizio Romano, reputat jurnalist italian specializat in transferuri.

Ivorianul Sebastian Haller a fost al treilea marcator in UEFA Champions League sezonul precedent, cu 11 goluri in opt meciuri.

Borussia Dortmund i-a mai transferat in aceasta vara pe Niklas Sule, Karim Adeyemi, Salih Ozcan, Nico Schlotterbeck si Jayden Braaf.

Adeyemy a costat 30 de milioane de euro, pentru Schlotterbeck s-au platit alte 20 de miilioane, iar Ozcan a venit pentru 5 milioane de euro.

Dortmund a incasat 60 de milioane de euro pentru cedarea lui Erling Haaland la Manchester City.Sebastian Haller, jucatorul adus la Dortmund pentru a-l face uitat pe Erling Haaland