Bundesliga

Rezultat incredibil in Bundesliga dupa 4-0 la pauza

Sursă foto: twitter.com/BVB

Borussia Dortmund si Schalke 04 au oferit cel mai spectaculos meci al sezonului in Bundesliga, un meci cu nu mai putin de opt goluri si o evolutie halucinanta a scorului.

Prima repriza a apartinut Borussiei Dortmund, echipa care a punctat de patru ori prin Aubameyang (12), autogolul lui Stambouli (18), Goetze (20) si Guerreiro (25).

Un adevarat galop de sanatate pentru echipa din Dortmund, iar Schalke 04 a aratat ca o echipa careia doar prosopul aruncat in teren ii mai lipsea.

Stambouli s-a revansat in minutul 61 cu pasa decisiva pentru reusita lui Burgstaller, pentru ca dupa alte patru minute Harit sa inscrie al doilea gol pentru Schalke.

Echilibrul numeric s-a rupt in minutul 72 dupa ce Aubameyang a fost eliminat pentru cumul de cartonase galbene.

Cu un jucator in plus Schalke a apasat pe acceleratie si s-a apropiat la o singura reusita dupa golul lui Caligiuri din pasa aceluias Stambouli.

Lovitura de gratie a fost data in al patrulea din cele sapte minute de prelungiri, cand fundasul Naldo a inscris pentru 4-4 cu o lovitura de cap in urma unui corner.Rezultat incredibil in Bundesliga dupa 4-0 la pauza