Bundesliga

Revine Bundesliga cu meciul Hoffenheim – Bayern Munchen

Sursă foto: https://twitter.com/Torcedorescom/

Campioana Bayern Munchen merge pe terenul lui Hoffenheim, vineri seara, pentru prima partida a anului in Bundesliga.

Un meci pe care formatia bavareza nu-si permite sa albordeze decat cu gandul la victoriei, tinand cont ca Bayern a incheiat prima parte a sezonului la sase puncte in spatele liderului Borussia Dormund.

Hoffenheim a castigat ultimele doua meciuri cu Bayern disputate pe Rhein-Neckar Arena, ambele fara gol primit. Acesta raman insa singurele succese obtinute de Hoffenheim cu Bayern in cele 21 de intalniri in prima liga germana. Bayern s-a impus de 14 ori si alte cinci meciuri s-au incheiat la egalitate.

Vedeti aici cotele oferite de BAUMBET la Hoffenheim - Bayern

Gazdele de la Hoffenheim au o serie de zece meciuri fara infrangere (patru victorii si sase remize), fiind in cautarea unui loc care sa le asigure prezenta in viitoarea editie a cupelor europene.

De doua ori a pierdut Hoffenheim pe teren propriu in actuala editie de campionat, inregistrand trei victorii si patru remize.

Bayern s-a redresat in a doua parte a turului de campionat, iar in ultimele cinci partide a obtinut tot atatea victorii si a primit un singur gol.

Bavarezii au cel mai bun clasament cand vine vorba de meciurile disputate in deplasare in actualul sezon de Bundesliga, cu sapte victorii si doua remize in cele noua meciuri disputate.

In opt din aceste partide Bayern a fost echipa care a marcat prima, iar in sapte dintre cazuri echipa din Bavaria a intrat in avantaj la cabine.

Patru din ultimele cinci meciuri de campionat ale lui Hoffenheim au fost partide de sub 2.5 goluri, in timp ce sase din ultimele sapte meciuri ale lui Bayern au adus peste 2.5 goluri pe meci.

Hoffenheim este o echipa care nu marcheaza prea mult in prima repriza pe teren propriul. Doar doua din cele 14 reusite acasa au venit in primul mitan.



Revine Bundesliga cu meciul Hoffenheim – Bayern Munchen