Bundesliga

Restart lansat de Bundesliga cu o medie de 2.6 goluri pe meci

Sursă foto: https://twitter.com/s04/

Bundesliga este primul mare campionat din Europa care si-a reluat activitatea dupa cele doua luni de intrerupere cauza de pandemia de coronavirus.

In derby-ul bazinului Ruhr, Borussia Dortmund a facut instructie cu Schalke 04, echipa pe care a invins-o cu 4-0 (2-0) intr-un meci transmis live text de site-ul nostru.

Norvegianul Haaland a deschis balul in minutul 29 ajungand la zece reusite in tricoul celor de la Borussia Dortmund.

Gazdele in galben si negru aveau sa intre la cabine cu avantaj de doua goluri, dupa ce Guerreiro a punctat cu un sut la coltul lung. Totul a pornit de la o degajare gresita a portarului Schubert.

In partea secunda jocul a continuat sa curga intr-o singura directie, Borussia Dortmund marcand de alte doua ori.

Hazard a facut 3-0 la trei minute dupa pauza la capatul unui contraatac pornit din propria jumatate de teren. Un gol care a semanat izbitor cu cel reusit de Gheorghe Hagi in 1994 contra Argentinei in optimile Cupei Mondiale.

Apoi, in minutul 63, Borussia a inchis tabela dupa o faza de toata frumusetea. Guerreiro a finalizat cu un exterior din interiorul careului o pasa venita de la Haaland.

Intr-un alt meci cu implicatii la varful clasamentului din Bundesliga, Leipzig a remizat pe teren propriu surprinzator in fata lui Freiburg, scor 1-1.

Acelasi rezultat a fost obtinut si de Wolfburg pe terenul lui Augsburg, in timp ce Hertha Berlin a castigat cu scor de neprezentare la Hoffenheim.

Remiza alba inregistrata intre Fortuna Dusseldorf si Paderborn.

De la 19:30 s-a disputat partida Eintracht Frankfurt - Borussia Monchengladbach, scor 1-3.

Sambata a repornit si liga secunda germana, 2.Bundesliga, cu patru meciuri din etapa a 26-a. Vedeti mai jos rezultatele:

Regensburg – Kiel 2-2 (0-1)
Bochum – Heidenheim 3-0 (2-0)
Aue – Sandhausen 3-1 (1-0)
Karlsruhe – Darmstadt 2-0 (0-0).



Restart lansat de Bundesliga cu o medie de 2.6 goluri pe meci