Bundesliga

Prima infrangere a sezonului pentru Bayern Munchen. Explicatia lui Guardiola

Invincibilitatea formatiei germane Bayern Munchen s-a dus pe apa sambetei, echipa lui Pep Guardiola fiind invinsa de Borussia Monchengladbach in Bundesliga.

Intr-un duel al reprezentantelor Germaniei in Liga Campionilor, Monchengladbach s-a impus pe teren propriu cu 3-1, dupa ce la un moment dat tabela a aratat chiar 3-0 pentru amfitrioni.

Cele trei goluri au fost marcate fulgerator de Wendt, Stindl si Johnson intr-un interval de doar 14 minute, astfel ca Guardiola nici nu a stiut ce l-a lovit.

Ribery, jucator revenit dupa o lunga perioada de indisponibilitate, a redus din diferenta cu noua minute inaintea finalului, insa a fost prea tarziu pentru a mai recupera din diferenta.

“Dupa primul gol ne-am pierdut putin organizarea, iar Gladbach a profitat foarte bine de acest aspect. In prima repriza am jucat foarte bine, dar din pacate nu am reusit sa marcam”, a spus Guardiola dupa meci.

Singura echipa din campionatele de top ale Europei care nu a cunoscut infrangerea in acest sezon ramane Paris Saint Germain in Ligue 1.

Promo: Cote mărite în fiecare zi la Fortuna și peste 100 de pariuri pe fiecare eveniment. Înregistrează-te!# Echipă J +/- P
1 CFR Cluj 11 13 26
2 Craiova 12 8 23
3 Steaua 11 9 22
4 Astra 11 9 22
5 Botosani 11 6 20
6 Timisoara 11 0 17
Prima infrangere a sezonului pentru Bayern Munchen. Explicatia lui Guardiola