Bundesliga

Performanta uluitoare pentru Robert Lewandowski: cinci goluri in 9 minute!

Atacantul polonez Robert Lewandowski a uimit lumea fotbalului, marti seara, cu o performanta care ii face invidiosi pana si pe Cristiano Ronalod sau Lionel Messi.

Echipierul lui Bayern Munchen a marcat de cinci ori intr-un interval de doar noua minute in victoria obtinuta de bavarezi cu 5-1, in etapa intermediara din Bundesliga, contra celor de la Hertha Berlin.

Formatia din capitala Germania conducea cu 1-0 in minutul 51 cand Lewandowski si-a inceput recitatul, iar in minutul 60 tabela arata un neverosimil 5-1!

Lewandowski a punctat in minutele 51, 52, 55, 57 si 60, dupa ce a inceput meciul ca rezerva si a fost trimis in teren in debutul partii secunde.

Polonezul a devenit doar al doilea jucator strain din istoria Bundesligii care marcheaza cinci goluri intr-un singur meci, dupa islandezul Atli Edvaldsson  in 1983 pentru Fortuna Dusseldorf (5-1 cu Frankfurt).

De asemenea, Lewandowski este al 14-lea jucator in istoria campionatului Germaniei care marcheaza cel putin cinci goluri intr-un meci, seria fiind inceputa de Michael Tonnies pe 27 Aug 1991 intr-un Duisburg - Karlsruher SC (6-2).



Performanta uluitoare pentru Robert Lewandowski: cinci goluri in 9 minute!