Bundesliga

Mesajul lui Guardiola inaintea ultimului meci cu Bayern in Bundesliga

Pentru Pep Guardiola aventura in Bundesliga pe banca lui Bayern Munchen va lua sfarsit la finalul acestui saptamani.

La capatul a peste 200 de meciuri si trei titluri la rand in campionatul Germaniei, Guardiola va sta sambata cu Hanovra pentru ultima oara pe banca bavarezilor la un meci de Bundesliga.

“A fost o perioada grozava pentru mine la Bayern. Cred ca oamenii din conducere si suporterii pot fi fericiti cu acesti trei ani. Am realizat multe lucruri bune impreuna in cei trei ani. Alte lucruri nu au fost la fel de bune, dar per total sunt satisfacut”, a spus Guardiola intr-o conferinta de presa.

“Imi vor lipsi jucatorii. Mi-a placut sa lucrez cu ei si am invatat multe lucruri de la ei. Sper sa-i revad. Poate in Liga Campionilor. De asemenea le multumesc lui Rummenigge, Sammes si Hoeness pentru sansa de a veni aici si de a deveni un antrenor mai bun. Sunt mandru de decizia pe care am luat-o si cred ca am devenit un antrenor mai bun la Bayern”, a adaugat Guardiola.

Eliminat trei sezoane la rand in semifinalele Ligii Campionilor, pentru Guardiola acesta ramane cel mai mare regret, ca nu a reusit sa cucereasca trofeul european cu Bayern.

Cu Guardiola pe banca Bayern a cucerit trei titluri in Bundesliga, o Cupa a Germaniei, Supercupa Europei si Campionatul Mondial al Cluburilor in primul sezon, cand echipa era detinatoarea Ligii Campionilor.

Din vara Guardiola o va antrena pe Manchester City si cu aceasta ocazie tehnicianul spaniol va incepe o noua aventura intr-unul din campionatele puternice ale Europei, daca nu chiar cel mai puternic.



Mesajul lui Guardiola inaintea ultimului meci cu Bayern in Bundesliga