Bundesliga

Meciul zilei in Bundesliga: Stuttgart - Fortuna Dusseldorf

Sursă foto: twitter.com/vfb

Etapa a patra din Bundesliga este deshisa, vineri seara, de confruntarea dintre VfB Stuttgart si Fortuna Dusseldorf, un meci atractiv pentru pariori si nu numai.

Stuttgart are un singur punct dupa trei etape si acela obtinut gratie reusitei lui Mario Gomez in meciul cu Freiburg la aparitia cu numarul 300 in prima liga germana.

Vedeti aici cotele oferite de BAUMBET pentru meciul Stuttgart - Fortuna

Daca va marca si in meciul de vineri seara, Gomez va deveni singurul jucator care ar avea cel putin un gol inscris impotriva fiecarei echipe din Bundesliga.

Fortuna sta mai bine in clasament, cu patru puncte, dupa ce a obtinut contra lui Hoffenheim prima victorie de la revenirea in divizia de elita a fotbalului din Germania. Pana la acest succes cei de la Fortuna nu mai castigasera in Bundesliga din 16 februarie 2013.

Echipa din Dusseldorf intotdeauna s-a simtit bine in confruntarile cu Stuttgart. A marcat de 59 de ori si a inregistrat 14 victorii contra celor de la VfB, mai multe decat impotriva oricarei alte echipe din Bundesliga.

Gomez a marcat doua goluri in trei meciuri in acest sezon, dupa ce campionatul trecut a avut noua goluri in 19 meciuri.

Redactia noastra recomanda pentru Stuttgart - Fortuna Dusselford un meci de sub 2.5 goluri, eveniment care la BAUMBET il gasim la super cota de 2.10

Echipele probabile

Stuttgart: Zieler – Maffeo, Pavard, Baumgartl, Insua – Gentner (c), Ascacibar, Aogo, Akolo – Gonzalez, Gomez;

Fortuna: Rensing – Zimmer, Ayhan, Hoffmann, Kaminski, Gießelmann – Zimmermann, Sobottka, Morales – Ducksch, Hennings.



Meciul zilei in Bundesliga: Stuttgart - Fortuna Dusseldorf