Bundesliga

Guardiola si formula lui imbatabila

Guardiola, acest Einstein al fotalului, a gasit formula pentru invincibilitate. Aceasta este: 365:51 + 1,79 + (66% x 87%) + 65.

Dar ce inseamna aceasta formula? Au descoperit nemtii de la Bild

365 de suturi pe poarta a trimis Bayern in acest sezon. Cele mai multe. Din ele, 51 s-au transformat in goluri. Cele mai multe. Nu este suficient, iar Guardiola spune: "Vreau mai multe goluri". 

Atunci se adaga coeficientul 1,79, care reprezinta media de inaltime a echipei sale, cea mai scunda din Bundesliga.

Cum compensezi sau ce avantaje ai cu asta? Ai jucatori agili si bine pregatiti tehnic si fizic, la mijlocul terenului. Astfel, Bayern are 66% posesia mingii, cea mai mare din campionat. Ceea ce duce la un procentaj de 87% al paselor reusite. Cea mai mare din Bundesliga.

Si nimeni nu alearga ca Bayern. O medie de 65 de kilometri pe joc, valoarea de top din campionat. Principiul lui Guardiola ete ca "trebuie sa fugi mult cu toti jucatorii, acesta este primul pas. Atunci putem juca bine."

Rularea performanta: In ataca jumatate Bayern ruleaza mai mult decat orice alta echipa - o medie de 65 km. Guardiola il numeste: "Am rula un lot. Acesta este primul pas. Numai atunci putem juca bine. "

365:51 + 1,79 + (66% x 87%) + 65 = imbatabil.



Guardiola si formula lui imbatabila